9

Surse din organizația internațională Frăția Musulmana au declarat că suporterii și liderii săi se vor concentra, de acum, pe… protestele impotriva creșterilor de preț cauzate de reducerile de subvenții la energie, evitand astfel pretentiile de ordin politic, cum ar fi revenirea la putere a Președintelui demis islamist Mohamed Morsi. Informatia a aparut ieri in Al-Masry Al Youm, fiind citata de agentia italiana Ansa. 

Sursele au mai anunțat, de asemenea, că în zilele următoare, în magazinele pe care le controlează, Fratia Musulmana va vinde mărfuri la prețuri reduse, pentru a consolida pozitia gruparii printre cei săraci. 

Tinerii din organizație vor inmana pliante, prin care li se cere cetățenilor sa nu faca achiziții la prețuri ridicate și li se reaminteste că situația este diferita fata de cea din timpul lui Morsi.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
121
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.12725 sec - PID: 7141