13

Secretarul general al Ligii Arabe, Nabil El-Araby, a cerut, ieri, o întâlnire de urgență a Consiliului de Securitate al ONU, in urma atacurilor aeriene israeliene împotriva Gaza. Araby le-a declarat jurnaliștilor din Cairo, ca este necesara luarea de măsuri pentru stoparea agresiunii israeliene asupra Gaza.

Liderul Ligii Arabe a declarat că a tinut legatura cu Președintele Abbas, in urmarirea celor mai recente evoluții din Fâșia Gaza, in acelasi timp continuand consultările cu miniștrii de externe arabi, pe marginea acestui subiect.

Acesta a declarat ca atacurile asupra civililor palestinieni, din partea Israelului, sunt o încălcare flagrantă a drepturilor internationale ale omului, a Convenției de la Geneva și a rezoluțiilor internaționale in Palestina ocupata, conform Ansa.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
132
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.09815 sec - PID: 23861