7

Ministrul rus de Externe a criticat, ieri, cererile Kievului, conform carora luptatorii din regiunile din sud-estul Ucrainei ar trebui sa capituleze.

"Vedem totul prin corespondenții care își riscă viețile, iar cuvintele oficiale ale Președintelui Poroșenko sustin ca armatei ucrainene nu i s-ar fi ordonat sa atace orașe, așezări și cartiere de locuințe, si sa bombardeze civili", a spus el, avertizand asupra faptului ca alta este realitatea. Diplomatul de top din Rusia, Serghei Lavrov, a adăugat: "Ce se intampla, este cu totul diferit". 

"Vedem persoane ucise, trupuri deformate, apartamente, case distruse. Este sumbru". 

"Declarațiile autorităților ucrainene, cum că un armistițiu ar fi posibil doar în cazul în care luptatorii ar accepta planul de pace, prin capitulare si scuze, ne descurajeaza și elimina orice oportunități de a ajunge la acel armistițiu", a spus el.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
174
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.09619 sec - PID: 8381