6

Noul videoclip al formatiei feminine muzicale "The Saturday's", reprezinta o reclama incredibila pentru insula grecească Rhodos și regiunea Lindos, informeaza LO+Radio (vezi galeria media a articolului de fata: www.lacasuriortodoxe.ro).

Cu câteva zile în urmă, trupa a vizitat isula de smarald a Greciei, unde a tras ultimul sau videoclip, în portul pitoresc Sfantul Pavel (Agios Pavlos) și pe alte străzi principale din Lindos. 

Impresionant, conform Greek Reporter, este faptul că video-ul oficial si muzica pentru piesa "Ce mai aștepți" (What Are You Waiting For), a fost postat pe YouTube in ziua de 29 iunie și, în doar 9 zile, a depasit 364.000 de vizionari. 

Tinerii localnici, care au participat la film ca figuranti, au spus că au trait o experiență unică. 

Videoclipul le prezinta pe fete, intrand in atmosfera de vacanta cu prietenii lor, trecand de la piscina la o barcă, pe a carei punte superioara danseaza, în timpul unei croaziere în jurul frumoasei insule grecesti. 

In decembrie 2011, piesa acestora, “What About Us”, a ajuns numărul unu în topurile britanice, vânzările ridicandu-se la 114.000 de exemplare in prima saptamana de la lansare, mai informeaza LO+Radio. Asculti LO+Radio, dand click aici. 

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
94
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.10474 sec - PID: 7640