5

   Intrucat mai multi vizitatori ne-au intrebat despre pozitia noastra pe motoarele de cautare, la o rubrica "mai speciala" a paginilor Google, si despre aparitia informatiilor pe platforma de stiri Google News (poate pentru unii, aparent, in detrimentul cautarilor obisnuite), venim cu unele precizari:

   "Intr-adevar, dupa o perioada de monitorizare si verificare, reteaua Google include Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe in randul partenerilor care lucreaza in comun la realizarea site-ului Google News. si anuntam si cu aceasta ocazie, cu bucurie, semnarea unui parteneriat intre cele doua parti, in urma caruia stirile publicate de Serviciul specializat de presa LONews, pe care Agentia il detine, sunt incluse automat in randul stirilor Google, cunoscute sub semnatura: Google News. 

   Astfel, intr-adevar, fiecare stire a agentiei noastre, publicata de serviciul LONews, este inclusa si publicata pe prima pozitie, in lista stirilor prezente pe site-ul Google News.

   Avantajul de baza al acestui important pas inainte, este acela ca indexarea pe motoarele de cautare a unei stiri are loc instantaneu, in momentul publicarii articolului. In plus, aceasta apare pe pozitia de top a respectivei chei de cautare, parcursul unei stiri pe Google News fiind invers celui cunoscut in cazul unui site obisnuit: o stire Google News apare pe prima pozitie si se mentine sau scade in timp (dupa criteriul timpului scurs de la postare, in general, si a frecventei postarilor dupa aceeasi cheie de cautare), pe cand o informatie existenta pe un site obisnuit poate urca pe o pozitie de frunte, dar doar intr-un timp foarte mare. Desigur, poate parea un dezavantaj – in mica masura – pentru pozitionarea unei informatii pe o pagina obisnuita de cautare, in timp, dar Google News incepe sa functioneze extrem de puternic in spatiul international, chiar daca in Romania lumea pare, cel putin deocamdata, mai putin informata in legatura cu acest serviciu. Intrucat in cazul LONews vorbim despre un site de stiri, este extrem de important si de eficient ca intregul sau continut sa fie preluat de Google, in serviciul propriu Google News, mai ales pentru viteza promovarii informatiei (dupa modelul similar Yahoo News).

   Astfel, toate articolele LONews sunt clasificate automat de computerele Google, acestea tinand cont de subiect, adresa link, frecventa postarilor, rank etc.

   In evaluarea stirilor LONews, pentu acceptarea si includerea informatiilor in site-ul de stiri Google News, s-a tinut cont de: rank, caracteristicile conținutului de știri, actualitatea si unicitatea lor in limba utilizata, localizarea acestora (la nivel local si international), relevanța și diversitatea lor, ajungandu-se la concluzia ca stirile LONews sunt importante pentru pagina de pornire Google News. Verificarea efectuata de Google a durat mai multe saptamani.

   Deci, stirile LONews, pot fi accesate mai usor, de acum, pe motoarele de cautare, dand click, in partea de top a paginii de cautare Google, pe sectiunea "Stiri" (foto: exemplul unei stiri publicate cu doar cateva minute inainte), acolo unde informatiile cu adevarat importante, unice, permanent verificate, monitorizate si certificate, se bucura de viteza maxima de promovare".

Ing. Daniel Vicentiu Dimitriu - Serviciul specializat de presa LONews

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
146
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.01848 sec - PID: 10349