11

Un set de fotografii neobișnuite a fost oferit jurnalului “Lucratorilor Marini" din orasul Mariupol, Ucraina. Un localnic a observat o apariție unică: o cruce formata din nori a aparut pe cer, deasupra orașului. 

Publicatia "Ortodoxia în Ucraina" a raportat că ziarul a declarat că Roman Karlov, un localnic – constructor și proiectant, care lucrează în prezent la restaurarea Catedralei Sfantul Nicolae din Mariupol – a adus imaginile la redacție. 

"Clericii bisericii și cu mine am examinat pozele", a spus Protopopul Nikolai Markovsky, care raspunde de districtul Nikolaevsk-Amur, comentand cu privire la aspectul Crucii stralucitoare. 

"Crucea este corectă, ortodoxă. În imagine, puteți vedea cum pare că Crucea coboară din cer și binecuvântează orașul Mariupol. Dupa cate imi amintesc, nimic de felul acesta nu s-a mai întâmplat vreodată, de cand slujesc". 

"Se pare că, ascultand rugăciunile Sfintei Biserici, Domnul Însuși intră în viața noastră, pentru a ne mângâia în aceste vremuri tulburi și grele, binecuvântand orasul nostru, cu Crucea Sa stralucitoare", a incheiat Pr. Nikolai.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
82
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.11174 sec - PID: 10367