17

Pr. Dr. Albert Rauch, inmormantat in Etterzhausen - Germania (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 3 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Dioceza catolica de Regensburg este indoliata. Maine, in Etterzhausen, Germania, va avea loc inmormantarea Pr. Dr. Albert Rauch, decedat in ziua de 10 ianuarie 2015 (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe). Etterzhausen este locul in care acesta a slujit comunitatea locală, incepand din anul 1972. Dr. Albert Rauch a decedat la varsta de 82 de ani, in cel de-al 57-lea an de preotie.

Maine, 21 ianuarie 2015, la ora 13.00, in Marea Catedrala din Regensburg va fi oficiata o slujba la care vor fi prezenti numerosi clerici, atat din Biserica Catolica, cat si din Biserica Ortodoxa, sositi din intreaga lume.

La ora locala 15.30, va avea loc inmormantarea, in cimitirul din Etterzhausen.

Iubirea fata de Ortodoxie l-a marcat pe Dr. Albert o viață. Totul a inceput cu studiile postuniversitare din Roma si a continuat cu numerosii ani petrecuti in calitate de consultant al Comisiei Ecumenice a Conferinței Episcopale Germane pentru Bisericile din Orient (1966-2001), ajungand sa fie întemeietorul şi directorul „Institutului pentru Bisericile Orientale“ din Regensburg, odata cu anul 1968. Aceasta dragoste avea sa marcheze intreaga sa viata sacerdotală.

In galeria media a articolului de fata, puteti vedea un scurt documentar video, de prezentare a Diocezei catolice de Regensburg.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
86
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.10795 sec - PID: 30268