89

Sfântul Sinod al Bisericii Greciei a primit o delegație a...

Publicat în urmă cu 4 luni, în Lonews

Sfântul Sinod al Bisericii Greciei a primit o delegație a Adunării Interparlamentare a Ortodoxiei


Pe 7 iunie, o delegație a Adunării Interparlamentare a Ortodoxiei (IAO) s-a întâlnit cu Sfântul Sinod Permanent al Bisericii Greciei. Reuniunea a avut loc la sediul Sfântului Sinod, în timpul întâlnirii sale lunare, prezidată de Arhiepiscopul Ieronim al Atenei. 


Delegația IAO a fost prezidată de secretarul general Dr. Andreas Michallidis, fiind formata din Serghei Gavrilov, membru al Dumei și președinte al delegației parlamentare ruse la IAO, membrii delegației parlamentare din Grecia și consilieri IAO.


Sfântul Sinod a fost informat despre activitatea IAO, la cea de-a 25-a aniversare a existenței sale.


Au urmat schimburi de opinii, după care Arhiepiscopul Ieronim al Atenei a anunțat că o scrisoare de felicitări va fi redactată și transmisă IAO, "Adunareaa Interparlamentară a Ortodoxiei (IAO) fiind singurul organ interparlamentar care contribuie la recunoașterea și promovarea principiilor creștine în domeniul politic și al vieții parlamentare, în care sunt elaborate legi și decrete, precum și la păstrarea și transmiterea principiilor identității și personalității culturale ale creștinilor ortodocși".


Sursa informației: Adunarea Interparlamentara a Ortodoxiei

Trimite
Powered by InterChat

π 0.01291 sec - PID: 31858