38

Orașul suedez Växjö a declanșat o mulțime de controverse, acordând Fundației Musulmane locale permisiunea de a-si face auzite apelurile la rugăciune, la un volum maxim de 110 decibeli. De cealalta parte, o biserică locală trebuia să se limiteze la un ceas mic și "liniștit", amplasat in... interiorul clădirii, pentru a fi folosit pentru chemarea la slujba.


Biserica Sfântul Mihail, care aparține comunității catolice locale, ceruse anterior permisiunea de a se folosi de clopotele unui ceas, însă, spre deosebire de Fundația musulmană locală, a primit un "NU" rezonant.


Astăzi, intenționează să depuna o noua cerere, având în vedere circumstanțele actuale, conform ziarului local Smålandsposten.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
102
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.14116 sec - PID: 30027