45

Un ins suspectat ca ar fi organizator al sectei Aum...

Publicat în urmă cu 12 zile, în Lonews, de lacasuriortodoxe

Un ins suspectat ca ar fi organizator al sectei Aum Shinrikyo a fost arestat la Moscova, in aceste zile. Acesta a fost acuzat de înființarea unei comunități teroriste, in vederea întreprinderii de acțiuni teroriste și participarii la acestea.


Secta Aum Shinrikyo a fost infiintata in 2015, sub forma unui grup religios, a cărui activitate implica violență împotriva cetățenilor, pe teritoriul Moscovei și Sankt Petersburgului.


În aprilie 2016, comisia de investigație rusească a anunțat că investighează un caz penal privind constituirea unui grup a cărui activitate implică violență împotriva cetățenilor și cauzează alte prejudicii sănătății acestora.


"Organizatorii acestei comunități au exercitat presiuni fizice și psihice asupra cetățenilor, obligându-i să facă donații și să-și dea proprietatile", a declarat Comitetul de Investigații, citat de Interfax.


Aum Shinrikyo este o sectă religioasă fondată de Shoko Asahara. Aum Shinrikyo si-a câștigat "notorietate" la nivel mondial, in urma atacului terorist din metroul din Tokyo, de pe 20 martie 1995. În cinci atacuri coordonate, membrii sectei au lansat gaz sarin otrăvitor. Un total de 13 persoane au fost ucise și aproximativ 6000 au fost rănite în atacuri.


Treisprezece membri ai sectei, inclusiv Asahara, au fost condamnați la pedeapsa capitală, mai târziu. Un total de 188 membri Aum Shinrikyo au fost acuzați în acest caz.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
86
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.08791 sec - PID: 30123