39

În 1920-1921, mai multe divizii ale Armatei Rusești a generalului Vrangel, evacuate din Crimeea, au stationat în peninsula Gallipoli. Astfel, pe 22 noiembrie 1921, a fost înființată Societatea rușilor din Gallipoli, una dintre organizațiile militare ale comunității emigranților ruși.


Legat de aceasta, recent, pe 5 mai 2018, în cadrul evenimentelor comemorative care marchează cea de-a 95-a aniversare a exodului primului corp de armata al Armatei Ruse, apartinand Generalului Vrangel, in Turcia, o delegație a Fundației Sfantul Andrei, condusă de domnul Vladimir Iakunin, a vizitat Patriarhia de Constantinopol și s-a întâlnit cu Mitropolitul Elpidoporos de Bursa.


Pe 7 mai, a avut loc, la Universitatea Galatasaray din Istanbul, o masă rotundă despre Rusia și Turcia în Dialogul Culturilor. În aceeași seară, a avut loc o recepție la Consulatul General al Rusiei.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
110
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.10307 sec - PID: 30027