17
Chiar daca mass-media laica, impregnata de duhul ateist manipulator, iti lasa impresia ca ai fi singurul om care ar mai merge pe la biserica...

Obiceiul lecturarii Bibliei, în America, cunoaste, in prezent, o tendință pozitivă. Un studiu Barna, comandat de Societatea Americana Biblica privind obiceiul lecturarii Bibliei a demonstrat o atitudine pozitivă generală în creștere, relativ la Biblie, în rândul americanilor.

Biblia se gaseste în 87% din casele americane

Principalul motiv, apreciat de reprezentantii crestini americani, ar fi faptul că Biblia este, din nou, o Carte a speranței, pentru un număr copleșitor de americani.

Cercetările arată ca persoanele în vârstă sunt mai implicate in lecturarea Bibliei

Vârsta medie a cititorilor implicati este de 53 de ani, în timp ce vârsta medie a scepticilor este 43 de ani.

De asemenea, femeile par a fi mai credincioase decât bărbații. Cercetarile arata ca mai multe femei sunt angajate in citirea Bibliei, comparativ cu bărbații. Intre cititori, 60 la suta sunt femei, 40% sunt bărbați. In schimb, doar 41% dintre femei sunt sceptice, în comparație cu 59% dintre barbati.

Desi alternativele sunt în creștere, conform studiului, cititorii Bibliei au indicat că preferă în continuare o versiune tipărită a Bibliei.

Cele mai multe case detin Biblii, 87% la suta dintre acestea avand cel puțin o Biblie. Numărul a rămas constant din 2011. Jumătate din americani se roaga folosind Biblia. Numărul persoanelor care interacționează cu Biblia citind, ascultând sau rugându-se rămas constant, de 50%. 

Majoritatea americanilor isi doresc, insa, sa foloseasca si mai mult Biblia. Mai mult de jumatate (58%) dintre americani si-au dorit sa fi putut folosi Biblia mai mult. Acest număr a scăzut, de la 61% in 2016.

56% din persoanele care si-au sporit obiceiul de a citi din Biblie spun ca Biblia este o parte importantă a călătoriei lor pe calea credinței. (LONews)

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
123
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.13979 sec - PID: 24218