446

PROHODUL DOMNULUI - transmisiune in direct. LIVE din mai multe biserici ortodoxe

Astazi, incepand de la ora 18:00, transmitem in direct Slujba Prohodului Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos, din mai multe locatii din tara.
- Catedrala din Urziceni (Pr. Paroh Bogdan-Ionut Stancu)
- Biserica Podeanu din Bucuresti. (Pr. Paroh Ailioaei Vasile).

Slujba va putea fi urmarita in programul TV Lacasuri Ortodoxe, prezent pe pagina TV/LIVE a Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe (click aici) - alaturi de alte biseerici ortodoxe din strainatate, cat si in paginile Serviciului de presa LONews (click aici) si ale Retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro).

NU uita:

LIVE video - Sfantul Mormant din Ierusalim – 2017 - LUMINA SFANTA 

Si in acest an, ca si in anii trecuti, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va incerca, prin ajutorul lui Dumnezeu, sa va ofere ocazia de a urmari in direct o transmisiune video chiar din Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim – 2017 - in aceasta sambata, dupa ora pranzului, in intervalul 12:00 - 15:00 (ora Romaniei),

LIVE SLUJBA INVIERII - 2017, DIN... MULTE BISERICI ORTODOXE

In noaptea Sfintei Invieri a Domnului nostru Iisus Hristos, de asemenea, incepand cu ora 23:30, in paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe veti putea urmari in direct, din mai multe biserici si catedrale din tara si strainatate (peste 50), Slujba Invierii.

NOUTATI VIDEO Lacasuri Ortodoxe - inregistrari:
Iar daca ai pierdut una dintre transmisiunile live sau vrei sa fii la curent permanent cu toate noutatile video ortodoxe publicate atat in tara cat si in strainatate, iti oferim si aceasta posibilitate, accesand pagina NOUTATI VIDEO a Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe (click aici).

(LONews)

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
191
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.09701 sec - PID: 22981