549

LIVE SLUJBA INVIERII - 2017, DIN... MULTE BISERICI ORTODOXE

In noaptea Sfintei Invieri a Domnului nostru Iisus Hristos, incepand cu ora 23:30, in paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe veti putea urmari in direct, din mai multe biserici si catedrale din tara si strainatate (peste 50), Slujba Invierii si a Sfintei Liturghii (click aici), in programul TV / LIVE Lacasuri Ortodoxe.

SLUJBA INVIERII 2017 video in direct, din peste 50 de BISERICI ORTODOXE

In mod special, in programul TV Lacasuri Ortodoxe, prezent pe pagina TV/LIVE a Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe (click aici), cat si in paginile Serviciului de presa LONews si ale Retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro), veti putea urmari LIVE slujbele oficiate in Noaptea Invierii, din: 
- Catedrala din Urziceni (Pr. Paroh Bogdan-Ionut Stancu)
- Biserica Podeanu din Bucuresti. (Pr. Paroh Ailioaei Vasile).
Slujbele transmise in direct de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe in colaborare cu preotii parohi ai bisericilor amintite, vor fi preluate si pe reteaua de cablu tv din tara, de Trustul Eveniment TV - partener Lacasuri Ortodoxe.

Uram "La Multi Ani!" tuturor abonatilor si vizitatorilor nostri, membrilor si voluntarilor nostri, si marturisim bucuria pascala in fata intregii lumi, prin crestinescul salut: Hristos a Inviat! (LONews)

NU uita:

LIVE video - Sfantul Mormant din Ierusalim – 2017 - LUMINA SFANTA

Si in acest an, ca si in anii trecuti, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va incerca, prin ajutorul lui Dumnezeu, sa va ofere ocazia de a urmari in direct o transmisiune video chiar din Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim – 2017.

Astfel, in aceasta sambata, dupa ora pranzului, in iuntervalul 12:00 - 15:00 (ora Romaniei), vizitatorii nostri se vor putea bucura LIVE, cu ajutorul si prin mila lui Dumnezeu, de sosirea Luminii Sfinte la Invierea Domnului, ocazie cu care, din cate cunoasteti deja, candelele aflate in Biserica Sfantului Mormant si lumanarile (de regula in pachete  de cate 33 – un numar egal cu varsta la care a fost rastignit Mantuitorul) se vor aprinde singure, in mod minunat marturisind lucrarea mantuitoare si puterea Harului lui Dumnezeu venite pe Pamant - de multe ori - in chip vazut, pentru salvarea sufletelor noastre.

LIVE video LUMINA SFANTA 2017 - Sfantul Mormant din Ierusalim

Transmisiunea video in direct din Biserica Sfantului Mormant 2017 va putea fi urmarita IN DIRECT in programul TV / LIVE de pe platforma Lacasuri Ortodoxe (acceseaza pagina, dand click aici), si in urmatoarele zile ale marii sarbatori in toate paginile si articolele Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe (www.lacasuriortodoxe.ro) si ale Serviciului de presa LONews (www.lonews.ro), in programul TV Lacasuri Ortodoxe de pe aceste pagini, cat si in paginile Retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro) - accesibile si de pe mobil.

NOUTATI VIDEO Lacasuri Ortodoxe - inregistrari:

Iar daca ai pierdut una dintre transmisiunile live sau vrei sa fii la curent permanent cu toate noutatile video ortodoxe publicate atat in tara cat si in strainatate, iti oferim si aceasta posibilitate, accesand pagina NOUTATI VIDEO a Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe (click aici).

Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne la 10 ani impliniti de activitate, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
120
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.15165 sec - PID: 8091