41
Foto: Cuviosul Parinte Staret Efrem (Moraitis) din Mănăstirea Sfantului Antonie din Florence, Arizona si avionul gata de prabusire (colaj si sursa: elderephraimarizona.blogspot.ru )

Mai multe rapoarte, aparute atat in limba greaca cat si in limba engleza, citate de publicatia Orthodox Christianity [ http://orthochristian.com/107374.html CUVIOSUL EFREM salveaza prin minune un avion de la prabusire] au relatat in aceste zile o minune recent savarasita de Cuviosul Parinte Staret Efrem (Moraitis) din Mănăstirea Sfantului Antonie din Florence, Arizona.

Avion salvat de la prabusire, printr-o minune a Cuviosului Staret Efrem din Arizona

Potrivit informațiilor raportate, fostul stareț al Mănăstirii Filotheou din Athos a apărut în mod miraculos pentru a preveni un accident de avion, intr-un zbor de la Larnaca, Cipru, spre Haifa, Israel.

Incidentul minunat a avut loc pe 9 octombrie 2017, când un zbor TUS-Airways a început să afișeze probleme legate de motor, cu doar aproximativ 10 minute înainte de aterizarea în Haifa. Pilotul cipriot, Panagioti, a leșinat, dar s-a trezit cu senzația că două mâini calde preluasera mansa avionului.

Avion salvat de la prabusire, printr-o minune a Cuviosului Staret Efrem din Arizona

Călătorii intrasera în panică, cu excepția unui Arhimandrit Andrea, din Nazaret, care se ruga în tăcere rugăciunea lui Iisus, folosindu-se de metaniile de rugaciune pe care le tinea permanent in mana.

Avionul a aterizat în condiții de siguranță, iar pilotul, sărutand cu respect mana Parintelui Arhimandrit Andrea, agitat vizibil, l-a întrebat ce s-a întâmplat cu celălalt preot care "stătea" lângă Arhimandrit. Parintele Andrea a răspuns că nimeni nu stătuse lângă acesta. 

"Era un bătrân scund, foarte slab, cu barba alba, care mi-a ținut mâinile", a insistat pilotul. 


"El este cel care ne-a salvat!"

Arhimandritul i-a arătat pilotului o fotografie a Cuviosului Efrem din Arizona, iar acesta a ramas uluit, realizând că era vorba despre omul care salvase avionul și toată lumea de la bord.

Mai multe despre parintele staret Cuvios Efrem din Arizona puteti afla din materialele video prezentate regulat in programul TV Lacasuri Ortodoxe.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
72
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.05992 sec - PID: 25354