28
Foto: Heribert Hirte

Parlamentarul armean, șef al Comisiei pentru Relații Externe, Armen Ashotyan, s-a intalnit miercuri, 22 noiembrie 2017, cu membrul Bundestagului german, Heribert Hirte, și a sugerat ca partea germană sa participe la refacerea unei biserici armene din Deir ez-Zor, Siria.

Armenia atrage Germania in refacerea unei biserici armene din Deir ez-Zor

La o întâlnire avuta la Erevan, Ashotyan a acordat o importanță deosebită cooperării interparlamentare cu Bundestagul, adăugând că partea armeană este pregătită pentru legături mai profunde.

Hirte a spus, la rândul său, că este gata să ia măsuri practice pentru a întări relațiile intre cele două legislaturi.

Având în vedere provocările cu care se confruntă comunitățile creștine din întreaga lume și în special în Orientul Mijlociu, Ashotyan a subliniat importanța protejării armenilor la nivel mondial și păstrarea patrimoniului cultural global.

Armenia atrage Germania in refacerea unei biserici armene din Deir ez-Zor

De asemenea, legiuitorul armean a amintit recunoașterea Genocidului, drept un pas înainte în prevenirea unor noi crime împotriva umanității, invitandu-l pe colegul său să participe la reconstrucția Bisericii Sfintii Mucenici, din orașul sirian Deir ez-Zor.

Memorialul armean al genocidului a fost eliberat de Armata Siriano-Araba(ASA), la începutul lunii noiembrie 2017, după ce fusese ocupat de forțele Statului Islamic timp de mai mulți ani.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
285
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.10894 sec - PID: 4271