9
Joi, pe data de 21 decembrie 2017, începând cu ora 17:00, Agenția de știri Lăcașuri Ortodoxe, prin voluntarii Serviciului specializat propriu LiveCamera media PRODUCTION, la invitația și cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, va transmite în direct (LIVE) video un nou concert de colinde.

Colindele video live vor putea fi ascultate - iar colindătorii, văzuți - în programul de televiziune online COLINDE TV ( https://livecamera.ro/colinde-tv ), cât  și în programul TV Lăcașuri Ortodoxe ( www.lonews.ro și www.lacasuriortodoxe.ro), în plus programul deosebit de colinde fiind preluat și în paginile web ale rețelei web a Arhiepiscopiei de Alba Iulia ( www.reintregirea.ro ). Concertul care va fi transmis live, este organizat în Catedrala „Înălţarea Domnului” din Municipiul Slobozia, fiind vorba despre cea de-a zecea ediţie a manifestării marcate de evoluția colindătorilor din teriotoriu, intitulată „Hristos se naşte, slăviţi-L!”.

Acesta nu este primul concert de colinde transmis în direct de Serviciul LiveCamera media PRODUCTION, astfel de transmisiuni live fiind efectuate de mai mulți ani, din Catedrala Sloboziei, prima transmisiune proprie prin serviciu de streaming online în direct fiind efectuată in anul 2008, din Sfânta Mânăstire Halmyris. Până la această dată, vă reamintim, însă că Agenția de știri Lăcașuri Ortodoxe, prin intermediul aceluiași serviciu, a transmis in direct deja mai multe evenimente și programe video cu colinde, în apropierea Sărbătorii Nașterii Domnului - Crăciunul - 2017, din București, Urziceni și din alte locații supriză.

Evenimentul de joi, la care vor participa colindători într-un număr mai mare decât în cazul spectacolelor transmise de noi în ultima lună, este organizat de Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu.

Preasfințitul Părinte Episcop PS Vincențiu va fi prezent personal la concertul de colinde, un număr de cinci formaţii corale evoluând cu această ocazie, conform unei invitații lansate chiar de către Episcopie:

  • Colinde, cântate de: CORUL „SFÂNTUL ANTIM IVIREANUL” AL PROTOPOPIATULUI OLTENIŢA - Dirijor dl Ştefan Voicu;

  • Colinde, cântate de: CORUL SEMINARULUI TEOLOGIC „SFÂNTUL IOAN GURĂ DE AUR” DIN SLOBOZIA - Dirijor PC Prof. Cătălin Stanciu;

  • Colinde, cântate de: CORALA CATEDRALEI EPISCOPALE „ÎNĂLȚAREA DOMNULUI” DIN SLOBOZIA - Dirijor PC Prof. Cătălin Stanciu;

  • Colinde, cântate de: CORUL „MIHAIL VULPESCU” AL PROTOPOPIATULUI CĂLĂRAŞI - Dirijor dl Valeriu Croitoru;

  • Colinde, cântate de: CORUL „ANTON PANN” AL PROTOPOPIATULUI URZICENI - Dirijor PC Pr. Ovidiu Dincă;

  • Colinde, cântate de: CORUL „SFÂNTUL ANDREI” AL PROTOPOPIATULUI FETEŞTI – Dirijor Arhid. Adrian Clinciu;

  • Colinde, cântate de: CORALA „SFÂNTUL MARE MUCENIC MINA” A PROTOPOPIATULUI SLOBOZIA - Dirijor PC Prof. Cătălin Stanciu.

"Minunea Naşterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos este reînviată an de an în apropierea Crăciunului de colindători care aduc lumină în sufletele credincioşilor, motiv pentru care vă invităm să luaţi parte la bucuria noastră", se amintește în comunicatul pe care Episcopia Sloboziei și Călărașilor l-a emis, semnat de Biroul de Presă propriu.Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
71
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.07288 sec - PID: 25404