154
La fiecare sarbatoare si in fiecare zi de sambata si duminica (iar in perioadele de post, zilnic), in programul TV al Agentiei de stiri Lăcaşuri Ortodoxe puteti urmari transmisiuni video in direct, incepand de la orele 7:30 AM, din mai multe locatii, simultan. Click aici pentru a vizionare. [https://lacasuriortodoxe.ro/canale-tv]

Miercuri, 14 martie 2018, incepand cu ora 08:00, in playerul TV Lacasuri Ortodoxe veti putea urmari transmisiunea in direct: Liturghia Darurilor mai inainte Sfințite.

Transmisiunile live ale Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, efectuate simultan din mai multe localitati, pot fi vizionate pe mai multe canale TV, in paralel, in cadrul aceluiasi player TV Lacasuri Ortodoxe.

LA ZI: Șeful misiuni militare NATO a participat la venerarea Sfintei Cruci, în Smirna. Vezi un album foto de la acest eveniment. [Vezi aici: Șeful misiuni militare NATO a participat la venerarea Sfintei Cruci, în Smirna [https://lonews.ro/turism-pelerinaje/25568-seful-misiuni-militare-nato-a-participat-la-venerarea-sfintei-cruci-in-smirna.html] ]

Transmisiunea in direct poate fi urmarita in toate paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe cat si in paginile oficiale partenerilor: Episcopia Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro [http://sf-esc.ro] - pe toate site-urile protopopiatelor, bisericilor si manastirilor din eparhie).

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, din Biserica Ortodoxa Romana, incepand inca din anul 2008, prin Serviciile specializate NETCreator [http://netcreator.us] si LiveCamera media PRODUCTION [http://livecamera.ro] pe care le detine. In perioada posturilor, transmisiunile in direct au o frecventa mai mare.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.0141 sec - PID: 18149