225
Cu ajutorul lui Dumnezeu, un nou film-documentar, care poartă semnătura Lăcașuri Ortodoxe, va fi lansat în aceste zile, fiind difuzat în premieră de partenerul media Eveniment TV, pe rețeaua de cablu din întreaga țară.

Filmul, care are o lungime de 40 de minute, realizat în ultimele luni, prezintă publicului o parte a României mai puțin cunoscută și mediatizată, dintr-o perspectivă unică și dumnezeiască: cea a Vechiului și Noului Testament. Cu siguranță, pelicula "România: Gură de Rai" vă va atrage într-un spațiu pe care îl cunoașteți, dar pe care nu l-ați mai privit "cu adevărat" niciodată.

Difuzarea filmului va avea loc la ora 11:00, în ziua de marți 13 martie, pe postul de televiziune Eveniment TV. Trăim într-un spațiu a cărui sfințenie nu va putea fi cuprinsă niciodată îndeajuns prin cuvânt. Tocmai de aceea, vă propunem ca, de această dată, ajutați de vizual, să descoperiți valorile acestui spațiu, într-un mod absolut unic - un spațiu care continuă să ne descopere secretele sale, peste generații.

Traversează mii de ani de istorie biblică și pornește acum într-un pelerinaj ("ieșire") de 40 de minute, chiar în țara ta, România, ajutat de o serie de dezvăluiri pe care le vei auzi pentru prima oară, într-o perioadă în care tainele și minunile lui Dumnezeu sunt, din păcate, trecute cu vederea. Urmărește, marți, de la ora 11:00, Eveniment TV și vei fi purtat, timp de 40 de minute, într-o nouă lume, pe care Dumnezeu, din iubire, ți-a dăruit-o ție...
Trimite
Powered by InterChat

π 0.00901 sec - PID: 17483