54
Cu ajutorul lui Dumnezeu, un nou film-documentar, care poartă semnătura Lăcașuri Ortodoxe, va fi lansat în aceste zile, fiind difuzat în premieră de partenerul media Eveniment TV, pe rețeaua de cablu din întreaga  țară.

Filmul, care are o lungime de 40 de minute, realizat în ultimele luni, prezintă publicului o parte a României mai puțin cunoscută și mediatizată, dintr-o perspectivă unică și dumnezeiască: cea a Vechiului și Noului Testament. Cu siguranță, pelicula "România: Gură de Rai" vă va atrage într-un spațiu pe care îl cunoașteți, dar pe care nu l-ați mai privit "cu adevărat" niciodată.

Difuzarea filmului va avea loc la ora 11:00, în ziua de marți 13 martie, pe postul de televiziune Eveniment TV. Trăim într-un spațiu a cărui sfințenie nu va putea fi cuprinsă niciodată îndeajuns prin cuvânt. Tocmai de aceea, vă propunem ca, de această dată, ajutați de vizual, să descoperiți valorile acestui spațiu, într-un mod absolut unic - un spațiu care continuă să ne descopere secretele sale, peste generații.

Traversează mii de ani de istorie biblică și pornește acum într-un pelerinaj ("ieșire") de 40 de minute, chiar în țara ta, România, ajutat de o serie de dezvăluiri pe care le vei auzi pentru prima oară, într-o perioadă în care tainele și minunile lui Dumnezeu sunt, din păcate, trecute cu vederea. Urmărește, marți, de la ora 11:00, Eveniment TV și vei fi purtat, timp de 40 de minute, într-o nouă lume, pe care Dumnezeu, din iubire, ți-a dăruit-o ție...

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
10
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.05848 sec - PID: 25228