106
La fiecare sarbatoare si in fiecare zi de sambata si duminica (iar in perioadele de post, zilnic), in programul TV al Agentiei de stiri Lăcaşuri Ortodoxe puteti urmari transmisiuni video in direct, incepand de la orele 7:30 AM, din mai multe locatii, simultan. Click aici pentru a vizionare. [https://lacasuriortodoxe.ro/canale-tv]

In aceasta duminica, incepand cu ora 07:30, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe transmite in direct Slujba Sfintei Liturghii, efectuata sau preluata din mai multe locatii diferite: Catedrala Sfintii Imparati Constantin si Elena din Urziceni, Biserica Ortodoxa Romaneasca Sfanta Parascheva din Torino, Catedrala Ortodoxa Romaneasca din Paris si din alte locatii surpriza.

Transmisiunile live ale Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, efectuate simultan din mai multe localitati, pot fi vizionate pe mai multe canale TV, in paralel, in cadrul aceluiasi player TV Lacasuri Ortodoxe.

LA ZI: Revista Presei pentru 10 martie 2018. Toate ştirile religioase ortodoxe, articolele şi noutăţile video publicate în presa ortodoxă în ultimele ore. Analize, reportaje video, videoclipuri şi multe alte informaţii din ţară şi străinătate. [Vezi aici: Revista Presei - Ştirile Lăcaşuri Ortodoxe - 10 martie 2018 [https://lonews.ro/revista-presei/25555-revista-presei-stirile-lacasuri-ortodoxe-10-martie-2018.html] ]

Transmisiunea in direct poate fi urmarita in toate paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe cat si in paginile oficiale partenerilor: Episcopia Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro [http://sf-esc.ro] - pe toate site-urile protopopiatelor, bisericilor si manastirilor din eparhie).

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, din Biserica Ortodoxa Romana, incepand inca din anul 2008, prin Serviciile specializate NETCreator [http://netcreator.us] si LiveCamera media PRODUCTION [http://livecamera.ro] pe care le detine. In perioada posturilor, transmisiunile in direct au o frecventa mai mare.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01021 sec - PID: 11317