37
în ultimele zile a avut loc o întâlnire de factură unică în cursul istoriei. Pentru prima dată în istorie, o delegație la nivel înalt - condusă de Mohammad bin Salman, Prințul Arabiei Saudite - s-a întâlnit cu un Papă al Bisericii Copte creștine: Papa Tawadros (Teodor) al II-lea - Primatul Bisericii Ortodoxe Copte.

Luni, Prințul Salman și Papa Tawadros au vizitat Catedrala Sfântului Marcu, din capitala Egiptului. Ambii lideri au organizat o întâlnire, la care au participat demnitari de rang înalt.

Vizita istorică se înscrie pe linia politicii în schimbare a conducerii saudite față de creștini. În ciuda persecuțiilor și dificultăților, comunitatea ortodoxă coptă antică a prosperat în Egipt, timp de secole. Un material video a fost publicat pe pagina de Facebook a purtătorului de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Copte , cu mențiunea: O noua pagină în istorie! 

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
365
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03451 sec - PID: 14436