37

La fiecare sarbatoare si in fiecare zi de sambata si duminica (iar in perioadele de post, zilnic), in programul TV al Agentiei de stiri Lăcaşuri Ortodoxe puteti urmari transmisiuni video in direct, incepand de la orele 7:30 AM, din mai multe locatii, simultan. Click aici pentru a vizionare.

In aceasta sambata, incepand cu ora 07:30, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe transmite in direct Slujba Sfintei Liturghii, din Catedrala Sfintii Imparati Constantin si Elena din Urziceni.

In aceasta sambata, incepand cu ora 16:00, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe transmite in direct Slujba Vecerniei, din Catedrala Sfintii Imparati Constantin si Elena, din Urziceni

Transmisiunile live ale Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, efectuate simultan din mai multe localitati, pot fi vizionate pe mai multe canale TV, in paralel, in cadrul aceluiasi player TV Lacasuri Ortodoxe.

LA ZI: INTERVIU cu Patriarhul Neofit al Bulgariei: pregătiți pentru sosirea Patriarhului Kirill al Rusiei. Bulgaria va sărbători cea de-a 140-a aniversare a eliberării de sub jugul otoman, pe 3 martie 2018. [Vezi aici: BULGARIA - ieșită, de 140 de ani, de sub jugul otoman. INTERVIU cu Patriarhul Neofit: pregătiți pentru sosirea Patriarhului rus]

Transmisiunea in direct poate fi urmarita in toate paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe cat si in paginile oficiale partenerilor: Episcopia Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro - pe toate site-urile protopopiatelor, bisericilor si manastirilor din eparhie).

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, din Biserica Ortodoxa Romana, incepand inca din anul 2008, prin Serviciile specializate NETCreator si LiveCamera media PRODUCTION pe care le detine. In perioada posturilor, transmisiunile in direct au o frecventa mai mare.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
357
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.01259 sec - PID: 15069