88

Mesaj al Patriarhului rus, în urma decesului Pastorului Billy Graham

Publicat în urmă cu 5 luni, în Lonews
Foto: www.solovki-monastyr.ru [http://www.solovki-monastyr.ru] În mesajul adresat Pastorului Franklin Graham, Președinte al Asociației Evanghelice Billy Graham, Patriarhul Kirill al Moscovei și al întregii Rusii a transmis condoleanțele sale în urma trecerii la cele veșnice a tatălui acestuia, Pastorul Billy Graham, renumit predicator protestant.

Dragă domnule Graham,Aș dori să vă adresez condoleanțele mele, ocazionate de moartea tatălui dumneavoastră - Rev. Billy Graham, un predicator protestant remarcabil al cărui nume a marcat istoria creștinismului în America.

S-a întâmplat să-l cunosc personal pe acesta; oamenii l-au ascultat și l-au respectat nu numai în SUA, ci și dincolo de pământul său nativ. A făcut mult pentru protejarea celor slabi, pentru cei persecutați și oprimați. Bucurându-se de o autoritate morală înaltă în societatea americană, el a cerut neobosit oamenilor să păstreze tradiția morală creștină, să-și trăiască viața în conformitate cu credința.

Tatăl dumneavoastră a iubit și a respectat Biserica Ortodoxă Rusă. Aceasta a făcut posibilă desfășurarea de proiecte comune, inclusiv a celor destinate protejării creștinilor persecutați din Orientul Mijlociu și Africa de Nord.

Doresc întărire familiei, în suferința dumneavoastră.

Cu condoleanțe,+ KIRILLPATRIARHUL MOSCOVEI ȘI AL ÎNTREGII RUSII
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01094 sec - PID: 19568