256

Vremea, miercuri, 14 februarie 2018, in tara

Publicat în urmă cu 6 luni, în Lonews
Află cum este VREMEA ASTĂZI, intrând pe articolul publicat cu câteva ore înainte, dând click aici: [https://lonews.ro/meteo-vremea/25441-vezi-prognoza-meteo-de-marti-13-februarie-2018-in-toate-orasele-din-tara.html] Vezi prognoza meteo de marţi, 13 februarie 2018, în toate oraşele din ţară. [https://lonews.ro/meteo-vremea/25441-vezi-prognoza-meteo-de-marti-13-februarie-2018-in-toate-orasele-din-tara.html]

Temperaturile de iarnă se fac resimţite în aproape toată ţara. Totuşi, nu va fi foarte frig, şi vom avea parte de temperaturi normale pentru această perioadă. Temperaturile din data de 14 februarie 2018, pleacă de la -8° C, la munte, şi ajung până la 6° C, în Dobrogea, iar viteza vântului poate ajunge până la 27 km/h.

Meteo, 14 februarie 2018, în ţarăÎn Sud şi Sud-Est vom avea parte de ploaie ușoară, iar temperaturile vor porni de la -1° C, în Slobozia şi vor ajunge la 3° C, în Giurgiu. Afara va fi înnorat.

La munte, vântul va bate cu o viteză de până la 16 km/h, şi vom avea parte de cer senin. Minima va fi de -8° C, în Braşov, iar maxima va fi de -0° C, în Râmnicu Vâlcea. Va fi înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 92%, de nori.

În ce priveşte temperaturile din Vest, maxima zilei se va înregistra în Timişoara, şi va atinge 2° C, iar minima zilei se va înregistra în Deva, şi va fi de -2° C. Viteza vântului va ajunge până la 7 km/h. Vom avea parte, în special de ploaie ușoară. Va fi înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 92%, de nori.

În Dobrogea, vântul va bate cu o viteză de până la 23 km/h, şi vom avea parte de cer fragmentat. Minima va fi de -5° C, în Tulcea, iar maxima va fi de 6° C, în Mangalia. Va fi destul de înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 64%, cu nori.

LA ZI: Revista Presei pentru 13 februarie 2018. Toate ştirile religioase ortodoxe, articolele şi noutăţile video publicate în presa ortodoxă în ultimele ore. Analize, reportaje video, videoclipuri şi multe alte informaţii din ţară şi străinătate. [Vezi aici: Revista Presei - Ştirile Lăcaşuri Ortodoxe - 13 februarie 2018 [https://lonews.ro/revista-presei/25444-revista-presei-stirile-lacasuri-ortodoxe-13-februarie-2018.html] ]

În ce priveşte temperaturile din Sud Vest, maxima zilei se va înregistra în Calafat, şi va atinge 3° C, iar minima zilei se va înregistra în Drobeta Turnu Severin, şi va fi de -0° C. Viteza vântului va ajunge până la 27 km/h. Vom avea parte, în special de ploaie ușoară. Va fi înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 92%, de nori.

În Centru, vântul va bate cu o viteză de până la 9 km/h, şi vom avea parte de ninsoare ușoară. Minima va fi de -5° C, în Sibiu, iar maxima va fi de -2° C, în Alba Iulia. Va fi înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 92%, de nori.

În Nord Est si Est, vântul va bate cu o viteză de până la 12 km/h, şi vom avea parte de ninsoare ușoară. Minima va fi de -5° C, în Brăila, iar maxima va fi de -3° C, în Galaţi. Cerul va fi plin de nori.

În ce priveşte temperaturile din Nord, maxima zilei se va înregistra în Satu Mare, şi va atinge -1° C, iar minima zilei se va înregistra în Suceava, şi va fi de -6° C. Viteza vântului va ajunge până la 11 km/h. Vom avea parte, în special de cer fragmentat. Afara va fi înnorat.

Află prognoza meteo pentru 14 februarie 2018, din oraşul tăuTemperatura, în Bucureşti nu va depăşi 2 ° C. Va fi înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 92%, de nori. Minima zilei va fi de 2° C, şi vom avea parte de ploaie ușoară. Viteza vântului va ajunge pana la 23km/h.

În Giurgiu vom avea parte de ploaie ușoară, iar minima zilei va fi 3° C, iar maxima zilei va fi 3° C. Vântul va sufla cu o viteză de până la 17km/h. Va fi vreme destul de înnorată.

Să vedem ce anunţă meteorologii pentru Ploieşti: maxima zilei va fi de 0° C, iar minima va fi de 0° C. Afara va fi înnorat. Vântul va sufla cu o viteză de cel mult 17km/h si vom avea parte de ninsoare ușoară.

În Târgovişte vom avea parte de ninsoare ușoară, iar minima zilei va fi -0° C, iar maxima zilei va fi -0° C. Vântul va sufla cu o viteză de până la 15km/h. Va fi înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 92%, de nori.

În Alexandria vântul va sufla cu o viteză de 17km/h, iar locuitorii din Alexandria şi din împrejurimi vor avea parte de ploaie ușoară. Temperaturile vor fi cuprinse între 3° C şi 3° C. Va fi înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 92%, de nori.

Locuitorii din zona Buzau vor avea parte de ploaie ușoară. Vântul va sufla cu o viteză de cel mult 14km/h, iar temperaturile vor fi cuprinse între 0° C şi 0° C. Afara va fi înnorat.

În Slobozia vom avea parte de nori împrăștiați, iar minima zilei va fi -1° C, iar maxima zilei va fi -1° C. Vântul va sufla cu o viteză de până la 17km/h. Nu vom avea parte de prea mulţi nori.

În Braşov vom avea parte de cer senin, iar minima zilei va fi -8° C, iar maxima zilei va fi -8° C. Vântul va sufla cu o viteză de până la 4km/h. Cerul va fi acoperit în proporţie de aproximativ 48%, cu nori.

LA ZI: Astăzi, 13 februarie 2018, credincioșii ortodocși cinstesc un sfânt viețuitor în mijlocul mării, arătat ca fiind iubit de delfini: Sfântul Cuvios Martinian. Vezi mai multe amânunte aici... [Vezi aici: 13 februarie 2018 - Viețuitor în mijlocul mării, iubit de delfini: Sfântul Cuvios Martinian [https://lonews.ro/sarbatori-sfinti-moaste/25442-13-februarie-2018-vietuitor-in-mijlocul-marii-si-iubit-al-delfinilor-sfantul-cuvios-martinian.html] ]

În ce priveşte prognoza meteorologică pentru Râmnicu Vâlcea, temperaturile vor fi cuprinse între -0° C şi -0° C. Vântul va sufla cu o viteză de cel mult 16km/h. Vom avea parte de ninsoare ușoară. Cerul va fi plin de nori.

În ce priveşte prognoza meteorologică pentru Sinaia, temperaturile vor fi cuprinse între -8° C şi -8° C. Vântul va sufla cu o viteză de cel mult 4km/h. Vom avea parte de cer senin. Nu vom avea parte de prea mulţi nori.

În Miercurea Ciuc vântul va sufla cu o viteză de 5km/h, iar locuitorii din Miercurea Ciuc şi din împrejurimi vor avea parte de ninsoare ușoară. Temperaturile vor fi cuprinse între -8° C şi -8° C. Cerul va fi acoperit în proporţie de aproximativ 48%, cu nori.

Să vedem ce anunţă meteorologii pentru Predeal: maxima zilei va fi de -8° C, iar minima va fi de -8° C. Nu vom avea parte de prea mulţi nori. Vântul va sufla cu o viteză de cel mult 4km/h si vom avea parte de cer senin.

Locuitorii din zona Timişoara vor avea parte de ploaie ușoară. Vântul va sufla cu o viteză de cel mult 7km/h, iar temperaturile vor fi cuprinse între 2° C şi 2° C. Afara va fi înnorat.

Locuitorii din zona Deva vor avea parte de ninsoare ușoară. Vântul va sufla cu o viteză de cel mult 3km/h, iar temperaturile vor fi cuprinse între -2° C şi -2° C. Va fi înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 88%, de nori.

În Arad vom avea parte de ploaie ușoară, iar minima zilei va fi 1° C, iar maxima zilei va fi 1° C. Vântul va sufla cu o viteză de până la 5km/h. Cerul va fi plin de nori.

În Reşiţa vom avea parte de ploaie ușoară, iar minima zilei va fi 1° C, iar maxima zilei va fi 1° C. Vântul va sufla cu o viteză de până la 5km/h. Cerul va fi plin de nori.

În Oradea: ploaie ușoară. Viteza vântului nu va depăşi: 5km/h. Temperaturile vor fi cuprinse între -0° C şi -0° C. Va fi înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 92%, de nori.

[https://lonews.ro/turism-pelerinaje/25443-romanii-s-au-intors-din-varnenti-bulgaria-cu-un-dar-minunat-la-sfantul-haralambie-2018.html]

LA ZI: Românii s-au întors din Varnenti - Bulgaria cu un dar minunat, la Sfântul Haralambie 2018

Delegatia romaneasc a a primt în dar doi faguri de albine, plini cu miere, in centrul carora se aflau icoanele Mantuitorului și sfintei Sale Maici, pe care albinele... nu le-au acoperit!Citeste articolul [https://lonews.ro/turism-pelerinaje/25443-romanii-s-au-intors-din-varnenti-bulgaria-cu-un-dar-minunat-la-sfantul-haralambie-2018.html] [https://lonews.ro/turism-pelerinaje/25443-romanii-s-au-intors-din-varnenti-bulgaria-cu-un-dar-minunat-la-sfantul-haralambie-2018.html]

În ce priveşte prognoza meteorologică pentru Constanţa, temperaturile vor fi cuprinse între 3° C şi 3° C. Vântul va sufla cu o viteză de cel mult 19km/h. Vom avea parte de nori împrăștiați. Cerul va fi acoperit în proporţie de aproximativ 36%, cu nori.

În ce priveşte prognoza meteorologică pentru Mangalia, temperaturile vor fi cuprinse între 6° C şi 6° C. Vântul va sufla cu o viteză de cel mult 23km/h. Vom avea parte de cer fragmentat. Va fi destul de înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 64%, cu nori.

În Tulcea vom avea parte de nori împrăștiați, iar minima zilei va fi -5° C, iar maxima zilei va fi -5° C. Vântul va sufla cu o viteză de până la 11km/h. Cerul va fi acoperit în proporţie de aproximativ 36%, cu nori.

Locuitorii din zona Craiova vor avea parte de ploaie ușoară. Vântul va sufla cu o viteză de cel mult 27km/h, iar temperaturile vor fi cuprinse între 2° C şi 2° C. Afara va fi înnorat.

În Calafat: ploaie ușoară. Viteza vântului nu va depăşi: 15km/h. Temperaturile vor fi cuprinse între 3° C şi 3° C. Cerul va fi plin de nori.

În ce priveşte prognoza meteorologică pentru Drobeta Turnu Severin, temperaturile vor fi cuprinse între -0° C şi -0° C. Vântul va sufla cu o viteză de cel mult 6km/h. Vom avea parte de ninsoare ușoară. Afara va fi înnorat.

În ce priveşte prognoza meteorologică pentru Cluj-Napoca, temperaturile vor fi cuprinse între -3° C şi -3° C. Vântul va sufla cu o viteză de cel mult 5km/h. Vom avea parte de ninsoare ușoară. Soarele nu ne va intra în ochi, întrucat cerul va fi destul de înnorat.

Temperatura, în Targu Mureş nu va depăşi -4 ° C. Soarele nu ne va intra în ochi, întrucat cerul va fi destul de înnorat. Minima zilei va fi de -4° C, şi vom avea parte de cer fragmentat. Viteza vântului va ajunge pana la 9km/h.

[https://lonews.ro/revista-presei/25440-revista-presei-stirile-lacasuri-ortodoxe-12-februarie-2018.html]

LA ZI: Revista Presei - Ştirile Lăcaşuri Ortodoxe - 12 februarie 2018Revista Presei pentru 12 februarie 2018. Toate ştirile religioase ortodoxe, articolele şi noutăţile video publicate în presa ortodoxă în ultimele ore. Analize, reportaje video, videoclipuri şi multe alte informaţii din ţară şi străinătate.VEZI AICI [https://lonews.ro/revista-presei/25440-revista-presei-stirile-lacasuri-ortodoxe-12-februarie-2018.html] [https://lonews.ro/revista-presei/25440-revista-presei-stirile-lacasuri-ortodoxe-12-februarie-2018.html]

După cum ne informează meteorologii, temperaturile, din Sibiu vor fi cuprinse între -5° C şi -5° C, iar viteza vântului va ajunge la 3km/h. Locuitorii vor avea parte de ninsoare ușoară. Soarele nu ne va intra în ochi, întrucat cerul va fi destul de înnorat.

Temperatura, în Alba Iulia nu va depăşi -2 ° C. Cerul va fi plin de nori. Minima zilei va fi de -2° C, şi vom avea parte de ninsoare ușoară. Viteza vântului va ajunge pana la 4km/h.

După cum ne informează meteorologii, temperaturile, din Iaşi vor fi cuprinse între -4° C şi -4° C, iar viteza vântului va ajunge la 7km/h. Locuitorii vor avea parte de cer senin. Va fi cer senin.

Locuitorii din zona Bacău vor avea parte de ninsoare ușoară. Vântul va sufla cu o viteză de cel mult 5km/h, iar temperaturile vor fi cuprinse între -4° C şi -4° C. Afara va fi înnorat.

Să vedem ce anunţă meteorologii pentru Galaţi: maxima zilei va fi de -3° C, iar minima va fi de -3° C. Cerul va fi acoperit în proporţie de aproximativ 36%, cu nori. Vântul va sufla cu o viteză de cel mult 12km/h si vom avea parte de nori împrăștiați.

Locuitorii din zona Brăila vor avea parte de nori împrăștiați. Vântul va sufla cu o viteză de cel mult 10km/h, iar temperaturile vor fi cuprinse între -5° C şi -5° C. Nu vom avea parte de prea mulţi nori.

Temperatura, în Satu Mare nu va depăşi -1 ° C. Soarele nu ne va intra în ochi, întrucat cerul va fi destul de înnorat. Minima zilei va fi de -1° C, şi vom avea parte de cer fragmentat. Viteza vântului va ajunge pana la 11km/h.

Să vedem ce anunţă meteorologii pentru Baia Mare: maxima zilei va fi de -1° C, iar minima va fi de -1° C. Soarele nu ne va intra în ochi, întrucat cerul va fi destul de înnorat. Vântul va sufla cu o viteză de cel mult 7km/h si vom avea parte de cer senin.

În Suceava: ninsoare ușoară. Viteza vântului nu va depăşi: 5km/h. Temperaturile vor fi cuprinse între -6° C şi -6° C. Cerul va fi plin de nori.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01113 sec - PID: 15746