91
    Timp de peste zece ore, călugării Mânăstirii Naşterea Maicii Domnului (a zeciuielii) din Kiev, s-au rugat, sâmbata trecută (3 februarie 2018), pentru apărarea bisericii în care slujesc. 
    Acestora, li s-au adăugat mai mult de 3000 de credincioşi.
    Poliţia locală a pus capăt rapid provocărilor unor grupări radicale, care anunţaseră că vor manifesta în jurul mânăstirii, solicitând demolarea Bisericii Sfântul Vladimir şi Sfânta Olga, aparţinând Mânăstirii.
    Extremiștii s-au adunat și în ziua precedentă, în faţa Ministerului Culturii, cerând demolarea bisericii mănăstirii, sub pretextul că se află ilegal, pe teritoriul Muzeului de Istorie a Kievului.
    Un tânăr extremist i-a ameninţat, de asemenea, pe călugari, pe reţelele de socializare: "Vă vom distruge. Sunteți deșeuri biodegradabile."
    Luând act de toate acestea, stăreţia a făcut apel la serviciile de securitate ucrainene, primarul Kievului, președintele ucrainean, dar şi la Națiunile Unite, diverşi ambasadori şi chiar la președintele Donald Trump, cerând protecția mănăstirii.
    Mănăstirea Maicii Domnului din "Zeciuială" a fost atacată de două ori pe 25 ianuarie, când Biserica Sf. Vladimir și Sf. Olga a suferit daune minore în urma unui incendiu provocat în zorii zilei, fiind apoi vandalizată în cursul după-amiezii.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
106
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.10255 sec - PID: 13338