60
Arhiepiscopul Teodosie (Atallah Hanna) de Sevasta, al Patriarhiei Ortodoxe Grecești a Ierusalimului, nu este de acord cu decizia recentă a municipalităţii din Ierusalim, de impozitare a bunurilor Bisericilor din oraș.

El consideră că trebuie ţinută seama de faptul că Bisericile se aflau la Ierusalim înainte de înfiinţarea Israelului şi au fost întotdeauna scutite de impozite. Arhiepiscopul Teodosie vede decizia municipală ca fiind parte a unei "mari conspiraţii" având drept scop marginalizarea prezenței creștinilor în particular, arabilor și musulmanilor în general, în oraș.

De cealaltă parte, municipalitatea din Ierusalim susţine că acordurile de scutire de impozite între statul Israel și comunitățile creștine nu angajează şi Municipalitatea. 

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
106
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.11841 sec - PID: 13337