135
 O capelă temporară fusese construită pe șantier în 2013, cu ocazia celei de-a 400-a aniversări a Casei Romanov. Marea ducesă Maria Vladimirovna a efectuat, apoi, o vizită privată pe șantier. 

O a doua etapă este în curs de desfășurare, și anume construirea unei clădiri cu două etaje pentru a găzdui casa parohială. Site-ul parohial menționează că martirii imperiali au fost aleși ca patroni ai bisericii, deoarece mulți creștini din Rusia de astăzi li se adresează în rugăciune, pentru a-și întări familiile și pentru a-și crește copiii în credință și evlavie, păstrând puritatea și castitatea lor, ajutându-i în studiile lor, precum și pentru prosperitatea și renașterea Rusiei.

Programul "Pentru construirea bisericilor ortodoxe în Moscova" este cunoscut și ca "Programul 200", adică un plan de construire a 200 de biserici noi în capitală.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
105
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.12186 sec - PID: 17713