86
Născut în Tennessee, Cody McCarver, în prezent solist și keyboardist pentru grupul de muzică country Confederate Railroad, a amintit, conform CBN News, în aceste zile, un moment în care își pierduse cu adevărat speranța, cufundându-se adânc într-o viață plină de alcool și droguri.

Vestea decesului tatălui său aflat în închisoare, avea să sporească și mai puternic cârtirea acestuia în fața lui Dumnezeu, în ciuda unei experiențe timpurii bisericești pe care o trăise.

"Am fost crescut în biserică. Eram pianistul bisericii noastre, la vârsta de 9 ani. Mama a predat la școala duminicală și nu am ratat niciodată mersul la biserică", a declarat McCarver pentru revista Faithwire, citată de CBN News.

"Când eram adolescent, am descoperit că pot face muzică în baruri și pot face bani și sa mă distrez când o fac".

În cele din urmă, familia sa a avut o dispută cu o biserică:
"Nu ne-am întors niciodată și a fost începutul sfârșitului, pentru mine și pentru familia mea", a spus McCarver, mărturisind că abia mai târziu aveau să realizeze că făcuseră greșeala să se încreadă într-un om, și nu în Dumnezeu.

Vestea decesului tatălui l-a șocat cel mai tare și l-a îndepărtat de Dumnezeu, până când, la un moment dat, mărturisește că a auzit un glas: "Mi-a spus că îmi scosese tatăl din închisoare". Ulterior a aflat, de la capelanul închisorii, că tatăl său se îndreptase spre credință, între lucrurile din celulă descoperind și unele notițe și studii biblice ale acestuia. Din acea zi a redevinit credincios...

frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen="" style="letter-spacing: 0.1px;">
frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen=""> frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen=""> frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen="">

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
104
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.16139 sec - PID: 17713