176
Aveți nevoie de un pătuț pentru nou-născuți? Se poate să nu prea știti bine înca acest lucr, însă IKEA s-a gândit la o soluție prin care să și afli acest lucru și chiar să și fii ajutat să ți-l cumperi.

Despre ce este vorba? Ultimele anunțuri tipărite în lume de Agenția de publicitate suedeză Åkestam Holst, conțin un eșantion creat cu substanțe chimice similare celor găsite în testele de sarcină efectuate la domiciliu.

Mai exact, deși poate suna destul de ciudat, grosolan sau nepotrivit pentru modul în care cineva poate trata o reclamă, în contact cu urina, pagina pe care se află bucata de tipăritură incluzând anunțul, din catalogul IKEA, declanșează o reacție chimică care scoate la iveală un preț mai mic pentru pătuțul tău... odată ce chiar vei avea nevoie de el, potrivit Adweek.

Tehnologia a fost creată împreună cu Marcene Labs, iar Åkestam Holst difuzează publicitatea în revista Amelia, "una dintre cele mai influente reviste pentru femei din Suedia", a declarat Adweek [http://www.adweek.com/creativity/ikea-wants-you-to-pee-on-this-ad-if-youre-pregnant-it-will-give-you-a-discount-on-a-crib/] . Agenția chiar s-a lăudat, de asemenea, că "progresele tehnice realizate în timpul lucrului la această campanie au potențialul de a îmbunătăți diagnosticarea medicală".

Prin urmare, IKEA face acest pas surprinzător, folosind o tehnologie similară celei din kit-urile de testare a sarcinii, printr-un material publicitar care a ajuns să fie creat - nu atât de simplu precum altele - în colaborare cu laboratoarele Mercene.

Vezi cum funcționează mai exact kit-ul promoțional IKEA privind noile sale pătuțuri de copii și reducerea care vine odată cu activarea pozitivă a testului de sarcină, în materialul video pus la dispoziție mai jos:

[
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01702 sec - PID: 15967