46
Aveți nevoie de un pătuț pentru nou-născuți? Se poate să nu prea știti bine înca acest lucr, însă IKEA s-a gândit la o soluție prin care să și afli acest lucru și chiar să și fii ajutat să ți-l cumperi.

Despre ce este vorba? Ultimele anunțuri tipărite în lume de Agenția de publicitate suedeză Åkestam Holst, conțin un eșantion creat cu substanțe chimice similare celor găsite în testele de sarcină efectuate la domiciliu.

Mai exact, deși poate suna destul de ciudat, grosolan sau nepotrivit pentru modul în care cineva poate trata o reclamă, în contact cu urina, pagina pe care se află bucata de tipăritură incluzând anunțul, din catalogul IKEA, declanșează o reacție chimică care scoate la iveală un preț mai mic pentru pătuțul tău... odată ce chiar vei avea nevoie de el, potrivit Adweek.

Tehnologia a fost creată împreună cu Marcene Labs, iar Åkestam Holst difuzează publicitatea în revista Amelia, "una dintre cele mai influente reviste pentru femei din Suedia", a declarat Adweek. Agenția chiar s-a lăudat, de asemenea, că "progresele tehnice realizate în timpul lucrului la această campanie au potențialul de a îmbunătăți diagnosticarea medicală".

Prin urmare, IKEA face acest pas surprinzător, folosind o tehnologie similară celei din kit-urile de testare a sarcinii, printr-un material publicitar care a ajuns să fie creat - nu atât de simplu precum altele - în colaborare cu laboratoarele Mercene.

Vezi cum funcționează mai exact kit-ul promoțional IKEA privind noile sale pătuțuri de copii și reducerea care vine odată cu activarea pozitivă a testului de sarcină, în materialul video pus la dispoziție mai jos:

width="640" height="360" frameborder="0" webkitallowfullscreen="" mozallowfullscreen="" allowfullscreen="" style="letter-spacing: 0.1px;">

Anunțul pe aceasta temă, difuzat în revista suedeză Amelia, publicat în noul catalog, are la origine o reclamă IKEA pentru pătuțul de copil nou-născut, care se bazează de fapt pe sesizarea de anticorpi aflați în legătură cu hormonul de sarcină hCG. În urma acestui contact, anunțul tipărit publicitar își schimbă culoarea.

În ultimele ore, IKEA a fost căutată în mod repetat în paginile noastre. Rezultatele afișate cu această ocazie și vizitate de cititorii noștri, sunt prezentate mai jos:

IKEA, pe LONews


IKEA zdruncinata si de prezenta bacteriilor coliforme in prajiturile cu ... - 8 Mar 2013 ... Publicatia Shanghai Daily a informat ca un lot de prăjituri cu migdale, care urma să fie vândut în magazinele IKEA, nu a reușit să treacă un test de rutină efectuat de către Administrația Generală a Controlului Calității, Inspecție și Carantină. Potrivit rapoartelor publicate de ziarul chinez, citat de radioul ...

IKEA ofera gratuit patuturi de copil, celor care se vor naste la fix 9 ... - 18 feb. 2013 ... Un patut de copil gratuit le va fi oferit copiilor nou-nascuti la implinirea a fix 9 luni de la Ziua Indragostitilor, de către fabrica de mobila IKEA, care s-a hotarat astfel sa incerce sa „sprijine familiile nou intemeiate” din Australia. Potrivit Examiner, orice copil născut exact in la implinirea a noua luni de la recenta ...

Marriot s-a asociat cu IKEA: Moxy Hotels - LONews - 5 Mar 2013 ... Lantul hotelier american Marriott a anunțat astazi ca se asociaza cu Inter Hospitality, o filială hoteliera a producatorului gigant suedez de mobila, IKEA, in vederea lansarii unei noi francize economice hoteliere in Europa, sub numele Moxy Hotels. În total, 150 de Hoteluri Moxy, care operează pe segmentul ...

Arhitectura & Imobiliare - LONews - Redactia Stiri. Casa interactiva - prototipul casei digitalizat... 2013-03-06 08:25 · Redactia Stiri. Marriot s-a asociat cu IKEA: Moxy Hotels. 2013-03-05 02:24 · Redactia Stiri. Calugarita din Franta ucisa in Madagascar, intr... 2013-03-04 11: 31 · Redactia Stiri. Beciurile Vinurilor Bordeaux: producatorii anga... 2013-03-01 12:50.


IKEA, alte referinţe:


LA ZI: Spre deosebire de ce ați văzut până acum, sunteți, practic, transportați în Ierusalim și veți descoperi istoria fascinantă a Bisericii Sfântului Mormânt, într-o experiență imersiv 3D. [Vezi aici: PREMIERĂ: în interiorul Bisericii Sfântului Mormânt, prin tehnologia imersiv 3D (video)]

Criza financiară atacă industria auto din România - Ziarul Lumina - 28 Oct 2008 ... ... în aşteptare şi multe proiecte imobiliare, iar efectele stagnării acestor lucrări se propagă şi în alte sectoare ale economiei, precum construcţiile sau transporturile. Pe pieţele externe, compania suedeză Ikea, cel mai mare retailer de mobilă din lume, se plânge de lipsă de clienţi din cauza crizei imobiliare.


LA ZI: Capela putea fi accesată doar printr-un pasaj secret, iar aceasta a fost descoperită în timpul restaurării Mănăstirii istorice Sumela, din provincia Trabzon, în nordul Turciei. [Vezi aici: Surpriză în Mănăstirea Sumela din Turcia: o capelă despre care nu se știa nimic, descoperită în timpul restaurării]


Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.21292 sec - PID: 15870