103
O expoziție intitulată "Mormântul lui Hristos" este deschisă la această oră, în cadrul Muzeului National Geographic, din Washington, D.C - SUA.

Într-o încercare de prezentare a Expoziției "Mormântul lui Hristos", organizatorii ei declară:

"Sunteți, practic, transportați în Ierusalim și veți descoperi istoria fascinantă a Bisericii Sfântului Mormânt, într-o experiență imersiv 3D, spre deosebire de ceea ce ați văzut vreodată înainte de acest muzeu.

Grupurile voastre vor putea să viziteze virtual Biserica și să învețe despre istoria și despre misterele care persistă".


Pătrunde în interiorul Bisericii Sfântului Mormânt, prin tehnologia imersiv 3D

Construită în secolul al IV-lea, Edicula Sfântă a Mormântului lui Hristos a trecut de curând printr-o restaurare istorică - un proiect care a captat atenția lumii, urmând să fie prezentat în Revista National Geographic și pe Canalul National Geographic, în această toamnă.

Evenimentul a fost relatat detaliat, la momentul respectiv, în cadrul mai multor articole, în paginile Agenției de știri Lăcașuri Ortodoxe. În cadrul expoziției, aflați despre efortul pe care l-a presupus restaurarea de către o echipă interdisciplinară de experți în domeniul conservării, de la Universitatea Tehnică Națională din Atena - având ca lider supervizor științific pe ANTONIA MOROPOULOU - care a folosit noi tehnologii, inclusiv LIDAR, sonar, scanare laser și imagini termice în tratarea acestui sit important.

Expoziția va rămâne deschisă până pe 15 august 2018. Un ghid complet al expoziție, vă oferim dând click AICI!

Intrarea la Expoziția "Mormântul lui Hristos" se face cu bilete și programare pentru fiecare persoană în parte, la un preț de 15$.

Intrarea se face la fiecare 12 minute, prima intrare, zilnic, având loc la 10:12 AM. Vizitatorilor li se cere, printr-un mesaj, să fie prezenți la intrarea în expoziție cu 5-10 minute înainte de ora programată, altfel intrarea nefiindu-le garantată.

Expoziția prezintă un scurt film 3D, cu ochelari activi 3D.
frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen="">În ultimele ore, cheia sfantul mormant a fost căutată în mod repetat în paginile noastre. Rezultatele afișate cu această ocazie și vizitate de cititorii noștri, sunt prezentate mai jos:

Sfântul Mormânt, pe LONews


Tot despre sfantul mormant - Sfantul Mormant - LONews - Află de aici, înainte de publicarea oficială, cum este spulberată îndoiala semănată de ateism... Potrivit National Geographic, care a împărtășit această nouă descoperire, rezultatele vor fi publicate în curând în Jurnalul Științelor Arheologice (Journal of Archaeological Science). vezi mai mult. 2017-12-19 07: 30. Specialistii ...

În paginile noastre, despre sfantul mormant, a apărut și - Video inedit - SFANTUL MORMANT: peretele original de piatra al ... - 29 Mar 2017 ... Video inedit - SFANTUL MORMANT: aici poti vedea surprins peretele original de piatra al Mormantului Domnului Iisus Hristos.

O altă legătură cu sfantul mormant a fost văzuta aici EXCLUSIV: imagini din Sfantul Mormant, surprinse la dezvelirea ... - 31 Oct 2016 ... Dupa cum v-am informat in editiile noastre anterioare de stiri (click aici), restauratorii care lucrează în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, Israel, au dezvelit, pentru prima data dupa secole, lespedea de piatră aflata in cel mai venerat loc din lume destinat odihnei vesnice: Sfantul Mormant al lui Iisus ...

Este posibil să fii interesat pe tema sfantul mormant și de Vârsta Bisericii de pe Sfântul Mormânt al lui Iisus Hristos a fost ... - 19 Dec 2017 ... LONews / Sfantul Mormant. Află de aici, înainte de publicarea oficială, cum este spulberată îndoiala semănată de ateism... Potrivit National Geographic, care a împărtășit această nouă descoperire, rezultatele vor fi publicate în curând în Jurnalul Științelor Arheologice (Journal of Archaeological Science).

Un rezultat relevant pentru sfantul mormant poate fi și: Sfintirea Baldachinului Sfantului Mormant, transmisa ACUM IN ... - 22 Mar 2017 ... Transmisiunea video in direct a Slujbei de Sfintire a Baldachinului Sfantului Mormant din Ierusalim poate fi urmarita ACUM, aici!

De asemenea, cititorii noștri au semnalat și legătura sfantul mormant cu - SFANTUL MORMANT - Dezvaluiri facute de expertii care studiaza ... - 1 Nov 2016 ... SFANTUL MORMANT - Dezvaluiri facute de expertii care studiaza originalul. De unde știm că Biserica Sfântului Mormânt este locul original?

Unii vizitatori interesați de sfantul mormant au citit și Specialistii care cerceteaza Sfantul Mormant confirma adevarul din ... - 13 Mai 2017 ... Sfantul Mormant - Chiar dacă credința în Înviere nu se poate baza pe demonstrații logice, ea nici nu implică un salt într-un vid irațional...

Dacă ești interesat de sfantul mormant, poate ar trebui să parcurgi și - Sfantul Mormant: lucrarile de restaurare se vor incheia pana de Pasti - 8 Mar 2017 ... Șeful Misiunii Patriarhiei Moscovei la Ierusalim, Arhimandritul Alexander (Elissov ), și-a exprimat certitudinea că restaurarea Ediculei (Kouvouklion), a capelei care adaposteste Sfantul Mormânt, se va incheia pana de Paști. In Sâmbăta Mare si Sfântă (in acest an, 15 aprilie) are loc primirea Sfintei Lumini a ...

EMOTII MAXIME: Piatra Sfantului Mormant a fost data la o parte in ... - 28 Oct 2016 ... Cu prilejul lucrărilor în curs de desfășurare la Altarul Sfântului Mormânt din Tara Sfanta (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), cercetatorii au scos la lumina, pentru prima dată de secole, piatra originală din Sfantul Mormant, locul in care Hristos a fost asezat.

Tot pe tema sfantul mormant află și Camp electromagnetic misterios, descoperit la Mormantul lui Hristos - 5 Mai 2017 ... Dupa cum ati putut afla din editiile noastre anterioare de stiri, o echipă de oameni de știință a fost recent autorizata să deschidă Mormântul Sfant al Domnului nostru Iisus Hristos din Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim. Sfantul Mormantul nu mai fusese deschis, si chiar si atunci partial, de la începutul ...

Sfântul Mormânt, pe Lăcaşuri Ortodoxe:


Același subiect, sfantul mormant, a fost sesizat la: Sfantul Mormant, dezvelit: ce vor sa demonstreze expertii? - LONews - 31 Oct 2016 ... Sfantul Mormant, dezvelit: afla ce vor, mai exact, sa demonstreze expertii, dintr- un articol care contine marturisiri directe ale acestora.

În paginile noastre, despre sfantul mormant, a apărut și - Piatra Sfantului Mormant, dezvelita: fotografii inedite, oferite de ... - 2 Nov 2016 ... SFANTUL MORMANT din Ierusalim: Foto inedite, puse la dispozitie prin bunavointa Secretariatul General al Patriarhiei Ierusalimului.

Sfantul Mormant: lucrarile de restaurare se vor incheia pana de Pasti - 8 Mar 2017 ... Șeful Misiunii Patriarhiei Moscovei la Ierusalim, Arhimandritul Alexander (Elissov ), și-a exprimat certitudinea că restaurarea Ediculei (Kouvouklion), a capelei care adaposteste Sfantul Mormânt, se va incheia pana de Paști. In Sâmbăta Mare si Sfântă (in acest an, 15 aprilie) are loc primirea Sfintei Lumini a ...

De asemenea, cititorii noștri au semnalat și legătura sfantul mormant cu - Sfantul Mormant din Ierusalim restaurat, dar acum in pericol de ... - 28 Mar 2017 ... Edicula Sfantului Mormant din Ierusalim a fost restaurata, dar acum aceasta se afla in pericol de prabusire.

Mormant brodat: au imbracat in broderie mormantul unui sfant care ... - 1 Apr 2015 ... Enoriașii Bisericii Sfintei Treimi de la Poarta Pokrovsky a Moscovei au brodat un acoperamant intreg, pentru mormântul Sfantului David din Gareji, și l-au expus in aceste zile. Protopopul Igor Iachimciuc, secretar al Departamentului de Relatii Externe Bisericesti al Patriarhiei Moscovei a participat la ...

Restaurarea Sfantului Mormant al lui Iisus va fi finantata de un ... - 12 Apr 2016 ... Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei va finanța restaurarea Sfantului Mormânt al lui Iisus, din Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, conform unei informatii de ultima ora a Radio Vatican, informeaza in premiera Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe. Episcopul William Shomali, Vicar Patriarhal latin al ...

Un rezultat relevant pentru sfantul mormant poate fi și: Video inedit - SFANTUL MORMANT: peretele original de piatra al ... - Viata bisericii se reflecta in mare masura in viata de zi cu zi. Una dintre paginile web care ne tin la curent cu aceasta, lonews.ro, a informat, in urma cu o luna: Video inedit - SFANTUL MORMANT: peretele original de piatra al Mormantului Domnului. Cititi mai multe despre subiectul prezentat, AICI.

Tot despre sfantul mormant: Lumina Sfanta - Ierusalim 2016 - noutati: mai sunt posibile ... - 24 Mar 2016 ... Pelerinii prezenți la Sfântul Mormânt din Ierusalim în dimineața zilei de marți, 22 martie 2016, se poate sa se fi întrebat la ce fel de slujba au fost martori. Grec- ortodocsii, armenii și franciscanii s-au strans laolalta, pentru binecuvântarea schelelor, informeaza in premiera Agentia de stiri Lacasuri ...

SFINTIREA SFANTULUI MORMANT (live): Credeti! Pentru ca ... - Reprezentantii pe probleme de media ai ne informeaza despre aparitia materialului informativ care poarta titlul SFINTIREA SFANTULUI MORMANT (live) : Credeti! Pentru ca singurul loc unde El nu este, este aici!. Materialul in cauza a fost publicat la ora 12:43.

O altă legătură cu sfantul mormant a fost văzuta aici Sfantul Mormant din Ierusalim al Domnului nostru Iisus Hristos ... - In paginile web administrate de , si-a facut aparitia materialul intitulat Sfantul Mormant din Ierusalim al Domnului nostru Iisus Hristos, cu 23 minute in urma. Cititi integral materialul, dand click AICI, pentru o informare completa si utila.

Sfântul Mormânt, alte referinţe:


Tot pe tema sfantul mormant află și Ierusalim | Baldachinul Sfântului Mormânt a fost restaurat - Basilica.ro - 21 Mar 2017 ... Lucrările de renovare executate la Baldachinul Sfântului Mormânt s-au încheiat. Echipa de experţi ai Universităţii Tehnice din Atena a renovat edificiul aflat deasupra mormântului unde a fost aşezat trupul Mântuitorului Iisus Hristos după răstignirea Sa. Dacă intervenţia nu ar fi avut loc acum, exista riscul ...


O altă legătură cu sfantul mormant a fost văzuta aici Sfântul Mormânt - Basilica.ro - 21 Mar 2017 ... O fotografie din interiorul Mănăstirii Bujoreni a fost selectată pentru a face parte din expoziția “Fascinating Lighting”, ce va avea loc în perioada 11-13 ianuarie 2018, în Espaço Cultural Mercês din Lisabona, Portugalia. Conform paginii… marți9ianuarie Calendar ortodox · Sf. Mc. Polieuct; Sf. Cuv.

LA ZI: [Vezi aici: Sinaxar 13 ianuarie 2018]


Tot pe tema sfantul mormant află și A fost inaugurat ediculul Sfântului Mormânt - Ziarul Lumina - 23 Mar 2017 ... Ediculul Sfântului Mormânt din Ierusalim a fost inaugurat ieri, 22 martie, în urma lucrărilor de restaurare şi conservare efectuate de experţi ai Universităţii Tehnice din Atena. La evenimentul istoric au fost prezenţi Sanctitatea Sa Bartolomeu, Arhiepiscop al Constantinopolului – Noua Romă şi Patriarh ...

O altă legătură cu sfantul mormant a fost văzuta aici - Sfinţirea Baldachinului Sfântului Mormânt (Video) - Basilica.ro - 22 Mar 2017 ... Publicat de Iulian Dumitraşcu; 09.01.2018. La praznicul Bobotezei, PS Sofronie a săvârşit Sfânta Liturghie şi Slujba Aghesmei celei Mari la Catedrala Episcopală Învierea Domnului şi Sfântul Ierarh Andrei, Mitropolitul Transilvaniei din Oradea. ' Botezul creștin este începutul lucrării de schimbare a…

Un rezultat relevant pentru sfantul mormant poate fi și: Sfântul Mormânt Archives - Basilica.ro - Etichetă: Sfântul Mormânt. Biserici Ortodoxe surori · Vatican: Patriarhul Teofil al Ierusalimului s-a întâlnit cu papa Francisc. Publicat de Aurelian Iftimiu; 23.10. 2017. Preafericitul Părinte Teofil, Patriarhul Ierusalimului, s-a întâlnit luni cu papa Francisc la Vatican, făcând un apel la încetarea violenței și discriminării împotriva ...


În paginile noastre, despre sfantul mormant, a apărut și: Podoabe rare păstrate în Tezaurul Sfântului Mormânt - Ziarul Lumina - 29 Mai 2017 ... Să pătrunzi în camera Muzeului, care aparţine Bisericii Sfântului Mormânt din Ierusalim, este o şansă pe care mulţi pelerini nu o au de la prima vizită la Locurile Sfinte. Locul adăposteşte un fragment din cinstitul lemn al Sfintei Cruci, o icoană deosebită a Maicii Domnului, multe sfinte moaşte, printre care şi ...

Un rezultat relevant pentru sfantul mormant poate fi și - Ierusalim | Baldachinul Sfântului Mormânt va fi restaurat până la ... - 3 Mar 2017 ... Arhim. Alexander Elisov, reprezentantul Bisericii Ortodoxe Ruse la Ierusalim, şi-a exprimat încrederea că lucrările de restaurare efectuate la baldachinul Sfântului Mormânt vor fi încheiate până la Sărbătoarea Învierii Domnului şi nu vor afecta manifestările religioase din acest an, informează RIA Novosti ...

LA ZI: [Vezi aici: Parintele Patriarh Daniel: Este absolut necesara o lucrare pastoral-misionara a Bisericii mai intensa si mai vasta de ascultare a tinerilor]


Unii vizitatori interesați de sfantul mormant au citit și: Preşedintele SUA a vizitat Biserica Sfântului Mormânt (VIDEO ... - 24 Mai 2017 ... În după-amiaza aceleiaşi zile, Patriarhul Ierusalimului l-a primit pe Preşedintele SUA la Biserica Sfântului Mormânt, informează site-ul oficial al Patriarhiei Ierusalimului. Donald Trump a vizitat lăcaşul de cult împreună cu soţia sa, fiind însoţit de Patriarhul Ierusalimului şi reprezentanţi ai altor confesiuni ...

Unii vizitatori interesați de sfantul mormant au citit și - Baldachinul Sfântului Mormânt a fost sfințit. Mii de oameni au vizitat ... - 22 Mar 2017 ... Mii de oameni au participat astăzi în Ierusalim la redeschiderea și sfințirea Baldachinului restaurat al Sfântului Mormânt. Slujba de sfințire din 22 martie 2017 a fost oficiată de Sanctitatea Sa Bartolomeu I, Patriarhul Ecumenic, împreună cu Patriarhul Teofil al III-lea al Ierusalimului și un sobor numeros de ...

LA ZI: [Vezi aici: VIDEO Duminica a 29-a dupa Rusalii (a celor 10 leprosi)]


În paginile noastre, despre sfantul mormant, a apărut și Sfântul Mormânt deschis pentru prima dată. Descoperirea lespezii ... - 28 Oct 2016 ... Preafericitul Părinte Teofil, Patriarhul Ierusalimului, însoţit de Mitropolitul Isihie de Kapitoliada, Arhiepiscopul Aristarh al Constantinei şi alţi părinţi hagiotafiţi (din comunitatea Sfântului Mormânt), s-au deplasat miercuri la Biserica Învierii pentru a fi martori ai descoperirii, a transmis Patriarhia Ierusalimului ...


În paginile noastre, despre sfantul mormant, a apărut și - Sfântul Mormânt | Arhiepiscopia Râmnicului - ... lespezii pe care a fost aşezat trupul lui Hristos. În timpul lucrărilor de restaurare efectuate la Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, un grup de arheologi a descoperit miercuri, 26 octombrie 2016, lespedea (catafalcul) pe care a fost aşezat trupul Mântuitorului Iisus Hristos după răstignirea Sa. 29 Octombrie 2016  ...

LA ZI: Oamenii pot spune multe lucruri, dar vedem cât de mult Președintele Serbiei, Aleksandar Vucic, împreună cu asociații săi, luptă pentru a salva Kosovo și Metohija! [Vezi aici: Zi Națională în Srpska: Mulțumim Domnului că ne-a dăruit un om care luptă ca un leu pentru poporul său!]


O altă legătură cu sfantul mormant a fost văzuta aici: Sfântul Mormânt deschis pentru prima dată. Descoperirea lespezii ... - 29 Oct 2016 ... În timpul lucrărilor de restaurare efectuate la Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, un grup de arheologi a descoperit miercuri, 26 octombrie 2016, lespedea (catafalcul) pe care a fost aşezat trupul Mântuitorului Iisus Hristos după răstignirea Sa.

În paginile noastre, despre sfantul mormant, a apărut și: Pelerinaj in tara lui IISUS HRISTOS | Parohia Ortodoxă Română ... - 10 Nov 2014 ... Poza grup la Sf Mormant Poza grup Tabor Poza Hozeva. Minunat este Dumnezeu și minunate sunt lucrările Sale! Și cum altfel am putea începe să împărtășim celorlalți din darul pe care ni l-a făcut Dumnezeu decât cu o exclamație de uimire în fața bunătății Sale? Mulți oameni de pe întregul glob  ...

Sfântul Ioan Iacob, canonizat de Patriarhia Ierusalimului ... - 5 feb. 2016 ... Membrii delegației s-au închinat la Sfântul Mormânt, apoi au oferit în dar Patriarhului Teofil o icoană cu Sfântul Teofil Mărturisitorul și alta cu Sfântul Ioan Iacob Hozevitul, la rândul lor primind câte o cruce pectorală de sidef și o icoana cu Maica Domnului. Proclamarea oficială a canonizării Sfântului ...


Dacă ești interesat de sfantul mormant, poate ar trebui să parcurgi și - Pelerinaj in Tara Sfanta - 10 Dec 2012 ... Ziua 6: Ierusalim: Gradina Ghetimani, Muntele Sionului, Drumul Crucii, Palatul lui Irod, Biserica Sfantului Mormant. Cazare in Ierusalim. Ziua 7: Manastirea Sf. Gheorghe Hozevitul, unde se afla moastele Sf. Ioan Iacob. Manastirea Sfantul Sava. Locul Inaltarii Domnului si Biserica Adormirii Maicii Domnului.

În paginile noastre, despre sfantul mormant, a apărut și: Clerici şi credincioşi din Arhiepiscopia Timişoarei în pelerinaj ... - Apoi a fost vizitat Ierusalimul cu Biserica Sfântului Mormânt şi a Învierii Domnului, Muntele Măslinilor, grădina Ghetsimani, bisericile închinate Maicii Domnului din Ghetsimani şi de pe Muntele Sion, Ein Karemul, localitatea natală a Sfântului Ioan Botezătorul şi Lodul, locul în care se păstrează mormântul Sfântului Mare ...


Este posibil să fii interesat pe tema sfantul mormant și de: Sfântul Ioan Iacob de la Neamț, singurul sfânt român din secolul al ... - Nu că aş fi rudă de sânge cu Sfântul Ioan Iacob, dar îmi aduc aminte că în prima mea vacanţă, când m‑am întors în ţară, sora mea mi‑a pus prima întrebare – nu dacă am fost la Bethleem, la Nazaret sau la Sfântul Mormânt, deoarece ştia că lucrul acesta l‑am făcut – prima întrebare a fost: „Ai fost la Sfântul Ioan?” Aşa că, încă ...

LA ZI: [Vezi aici: Ceremonie religioasa si militara la Podu Inalt, judetul Vaslui]


Tot despre sfantul mormant - În locuri Sfinte cu cărări de cuvinte. Pelerinaj în Țara Sfântă - 3 Mai 2017 ... Ca o descriere, de la Biserica Bunei-Vestiri și cea a Nativității până la Mormântul Maicii Domnului, de la Muntele Fericirilor și de la Tabor, până în pustiul Hozeva și Ghetsimani, de la Via Dolorosa, până la Sfântul Mormânt, de la Marea Moartă până la Iordan, pelerinul simte cum este așteptat de către ...

Dacă ești interesat de sfantul mormant, poate ar trebui să parcurgi și: „ACUM TOATE S-AU UMPLUT DE LUMINĂ…” – LUMINA SFÂNTĂ ... - 26 Apr 2011 ... Cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, clerul şi credincioşii Arhiepiscopiei Aradului au avut, în noaptea de Înviere, bucuria sfântă de a aprinde lumânările de la lumina adusă de la biserica Sfântului Mormânt de la Ierusalim. Sfânta Lumină a fost adusă în România de o delegaţie a ...


De asemenea, cititorii noștri au semnalat și legătura sfantul mormant cu - Pelerinaj în Ţara Sfântă, 16-22 august 2016 | Arhiepiscopia ... - 22 Aug 2016 ... Opţional, ora 23: 00 deplasare spre Sfântul Mormânt, unde vom participa la Sfânta Liturghie. Cu această ocazie, cei ce doresc şi sunt pregătiţi se pot şi împărtăşi. Ziua a VI a: Mic dejun. Ierusalim – Muntele Măslinilor (Biserica Înălţării Domnului la cer –. Eleon – Grădina Ghetsimani (locul mult iubit de ...

Unii vizitatori interesați de sfantul mormant au citit și Sfantul Mormant - Protopopiatul Bacău - www.ProtoieriaBacau.ro - 11 Apr 2015 ... TRINITAS TV transmite în direct evenimentul pogorârii Luminii Sfinte la Ierusalim. Televiziunea TRINITAS a Patriarhiei Române va transmite în direct sâmbătă, 11 aprilie, evenimentul pogorârii Luminii Sfinte la Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, informează “Ziarul Lumina”. Începând cu ora 12:00 ...

Unii vizitatori interesați de sfantul mormant au citit și - Mâna Sfântului Ierarh Nicolae binecuvântează Bacăul ... - 8 Dec 2015 ...Sfântul Nicolae a trecut la Domnul la începutul secolului al IV-lea şi a fost înhumat în locul său de origine, Mira Lichiei, unde a şi păstorit ca ierarh. După moartea sa, Biserica a organizat pelerinaje la mormânt, iar vestea despre viaţa şi faptele săvârşite de marele ierarh a făcut înconjurul Europei. Prin anul ...

Tot pe tema sfantul mormant află și CAPELA DIN BISERICA SFÂNTULUI MORMÂNT AL DOMNULUI ... - 23 Mar 2017 ... „O ceremonie de sfințire a ediculei nou-restaurate și deschise, de deasupra Sfântului Mormânt al Domnului din Ierusalim, a fost celebrată astăzi de Prea Fericirea Sa Patriarhul Theophilos al Ierusalimului. La ceremonie a participat și Sanctitatea Sa Patriarhul Bartolomeu al Constantinopolului și ...

Este posibil să fii interesat pe tema sfantul mormant și de MORMÂNTUL LUI MESIA ESTE CINSTIT DE POPOARE - 26 Oct 2016 ... (Al doilea islamist, Mahmoud Abbas, președintele Palestinei, a făcut donație pentru restaurarea Sfântului Mormânt). “… în El vor nădăjdui popoarele și plin de slavă Îi va fi locul de odihnă.” (Isaia 11, 10). Procesiune în jurul Capelei Sfântului Mormânt, în interiorul Bisericii Învierii. Din 8 mai 2016 Capela ...

LA ZI: În această săptămână, Serena Williams a atras din nou atenția presei, dar nu din motive obișnuite, anunțând că nu va participa la Open Australian... Cauzele nefiind foarte clare, motivația în fața presei a fost una surprinzătoare! [Vezi aici: Declarația Serenei Williams, prietena Simonei Halep, surprinde o lume întreagă]


Tot pe tema sfantul mormant află și - TRINITAS TV transmite în direct evenimentul pogorârii Luminii Sfinte ... - 11 Apr 2015 ... Televiziunea TRINITAS a Patriarhiei Române va transmite în direct sâmbătă, 11 aprilie, evenimentul pogorârii Luminii Sfinte la Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, informează “Ziarul Lumina”. Începând cu ora 12:00 credincioşii vor putea urmări în direct rânduiala liturgică specială săvârşită de ...


Este posibil să fii interesat pe tema sfantul mormant și de MORMÂNTUL LUI MESIA ESTE CINSTIT DE POPOARE - 19 Mai 2016 ... Capela Sfântului Mormânt. [1] În interiorul Bisericii Sfântului Mormânt, numită și Biserica Învierii, în partea numită Rotonda, se află Capela Sfântului Mormânt ( numită și Edicul sau Kouvouklion ). Rotonda și Capela au fost reconstruite în anul 1809, după incendiul din 1808 care le-a afectat grav. În 1947, în ...

LA ZI: [Vezi aici: Paddington 2 - vezi filmul despre familie, in familie (VIDEO si trailer)]


Un rezultat relevant pentru sfantul mormant poate fi și Sfanta Lumina - Protopopiatul Bacău - www.ProtoieriaBacau.ro - TRINITAS TV transmite în direct evenimentul pogorârii Luminii Sfinte la Ierusalim. Televiziunea TRINITAS a Patriarhiei Române va transmite în direct sâmbătă, 11 aprilie, evenimentul pogorârii Luminii Sfinte la Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, informează “Ziarul Lumina”. Începând cu ora 12:00 credincioşii vor putea ...


Dacă ești interesat de sfantul mormant, poate ar trebui să parcurgi și: mormant | Protopopiatul Ortodox Dej - 15 Mar 2015 ... Duminică, 26 aprilie 2015, începând cu ora 18:00, în parohia Sfântul Ierarh Nectarie din Municipiul Dej, a fost săvârșită Taina Sfântului Maslu, de către preoții din Dej, la care a participat un număr mare de credincioși.La finalul Sfintei Slujbe, părintele Petru Both, de la Capela Militară din oraș, le-a pus la ...


Tot despre sfantul mormant Patriarhia Ierusalimului va proclama canonizarea Sfântului Ioan ... - 26 Ian 2016 ... Cu aprobarea Patriarhiei Ierusalimului, în anul 1947, la 13 mai, este hirotonit diacon, în biserica Sfântului Mormânt, cu binecuvântarea Patriarhului României, la recomandarea Arhimandritului Victorin Ursache, superiorul Căminului Românesc din Ierusalim. În acelaşi an, Cuviosul Ioan Iacob este hirotonit ...

Un rezultat relevant pentru sfantul mormant poate fi și „Meteora Tour”organizează Pelerinaj în Ţara Sfântă „de Bobotează ... - 4 Ian 2018 ... Ajungând în Cetatea Sfântă, se vizitează Biserica Sfintei Învieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfântul Mormânt, Capela Biciuirii şi locul unde s-a aflat Sfânta Cruce. Participare la Sf. Liturghie a Bobotezei (Teofania) la Mormântul Sfânt. Muntele Sion cu oprire la Biserica Adormirea Maicii Domnului, Cina cea de ...

LA ZI: Capela putea fi accesată doar printr-un pasaj secret, iar aceasta a fost descoperită în timpul restaurării Mănăstirii istorice Sumela, din provincia Trabzon, în nordul Turciei. [Vezi aici: Surpriză în Mănăstirea Sumela din Turcia: o capelă despre care nu se știa nimic, descoperită în timpul restaurării]

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
69
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.10265 sec - PID: 15713