79
Secretariatul Casei Majestății Sale ne-a transmis, în ultimele ore, un comunicat emis de Biroul de Presă al Casei Majestății Sale, autorizând retransmiterea acestuia:

Parastasul de 40 de zile, la Curtea de Argeș


Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, la ora 12, Familia Regală va lua parte la parastasul de patruzeci de zile de la trecerea la cele veșnice a Regelui Mihai I al României.

Slujba va fi oficiată de Înalt Preasfinția Sa Arhiepiscopul Calinic al Argeșului și Muscelului și va avea loc în Vechea Catedrală Episcopală și Regală de la Mânăstirea Curtea de Argeș. Ulterior va fi rostită o rugăciune la mormântul Regelui Mihai I, în pridvorul Noii Catedrale Arhiepiscopale și Regale.

Înalt Preasfinția Sa Arhiepiscopul va fi însoțit de un sobor de preoți de la Mânăstirea Curtea de Argeș și din eparhie, având în frunte pe starețul mânăstirii, părintele Caliopie. De asemenea, vor lua parte la slujbă un grup de maici de la Mânăstirea Pasărea și de la Mânăstirea Țigănești.

Toți cei care doresc să ia parte la acest eveniment sunt bineveniți. La rugăciunea de la mormânt va avea acces doar Familia Regală.

Despre pomenire, la 40 de zile, pentru Regele Mihai, în paginile Lăcaşuri Ortodoxe:

Slujba de pomenire pentru Regele Mihai I la Catedrala Mitropolitana din Timisoara. Serviciul religios a fost oficiat de IPS Ioan | Lacasuri Ortodoxe - In urma cu 5 zile a fost publicat articolul Slujba de pomenire pentru Regele Mihai I la Catedrala Mitropolitana din Timisoara. Serviciul religios a fost oficiat de IPS Ioan. Va semnalam pagina la care il puteti citi, la care a fost postat de catre .

Sedinta solemna in Parlament | Parintele Patriarh: Regele Mihai I a fost un credincios statornic al Bisericii Ortodoxe Romane | Lacasuri Ortodoxe - La ora 18:16, basilica.ro ne-a semnalat publicarea articolului intitulat Sedinta solemna in Parlament | Parintele Patriarh: Regele Mihai I a fost un credincios ... Intre stirile de azi, 10-12-2017, va sugeram si parcurgerea articolului PARASTASUL DE 40 DE ZILE PENTRU DOAMNA PREOTEASA A PAROHIEI SFANTUL ...

Regele Mihai I al Romaniei – o faclie de Inviere in vremuri de rascruce | Lacasuri Ortodoxe - La ora 21:01, episcopiadevei.ro ne-a semnalat publicarea articolului intitulat Regele Mihai I al Romaniei – o faclie de Inviere in vremuri de rascruce. ... Intre stirile de azi, 10-12-2017, va sugeram si parcurgerea articolului PARASTASUL DE 40 DE ZILE PENTRU DOAMNA PREOTEASA A PAROHIEI SFANTUL GHEORGHE ...

Parastas 40 zile Regele Mihai, alte referinţe

Parastasul de 40 de zile de la moartea regelui Mihai va avea loc sâmbătă, la Curtea de Argeş - Stirileprotv.ro - Una dintre sursele active pe internet, pe care am descoperit-o la stirileprotv.ro, a amintit şi ea informaţia.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
97
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.10765 sec - PID: 30542