157
Secretariatul Casei Majestății Sale ne-a transmis, în ultimele ore, un comunicat emis de Biroul de Presă al Casei Majestății Sale, autorizând retransmiterea acestuia:

Parastasul de 40 de zile, la Curtea de Argeș

Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, la ora 12, Familia Regală va lua parte la parastasul de patruzeci de zile de la trecerea la cele veșnice a Regelui Mihai I al României.

Slujba va fi oficiată de Înalt Preasfinția Sa Arhiepiscopul Calinic al Argeșului și Muscelului și va avea loc în Vechea Catedrală Episcopală și Regală de la Mânăstirea Curtea de Argeș. Ulterior va fi rostită o rugăciune la mormântul Regelui Mihai I, în pridvorul Noii Catedrale Arhiepiscopale și Regale.

Înalt Preasfinția Sa Arhiepiscopul va fi însoțit de un sobor de preoți de la Mânăstirea Curtea de Argeș și din eparhie, având în frunte pe starețul mânăstirii, părintele Caliopie. De asemenea, vor lua parte la slujbă un grup de maici de la Mânăstirea Pasărea și de la Mânăstirea Țigănești.

Toți cei care doresc să ia parte la acest eveniment sunt bineveniți. La rugăciunea de la mormânt va avea acces doar Familia Regală.

Despre pomenire, la 40 de zile, pentru Regele Mihai, în paginile Lăcaşuri Ortodoxe:

Slujba de pomenire pentru Regele Mihai I la Catedrala Mitropolitana din Timisoara. Serviciul religios a fost oficiat de IPS Ioan | Lacasuri Ortodoxe [https://lacasuriortodoxe.ro/stire/89165-slujba-de-pomenire-pentru-regele-mihai-i-la-catedrala-mitropolitana-din-timisoara-serviciul-religios-a-fost-oficiat-de-ips-ioan.html] - In urma cu 5 zile a fost publicat articolul Slujba de pomenire pentru Regele MihaiI la Catedrala Mitropolitana din Timisoara. Serviciul religios a fost oficiat de IPSIoan. Va semnalam pagina la care il puteti citi, la care a fost postat de catre .

Sedinta solemna in Parlament | Parintele Patriarh: Regele Mihai I a fost un credincios statornic al Bisericii Ortodoxe Romane | Lacasuri Ortodoxe [https://lacasuriortodoxe.ro/stire/89661-sedinta-solemna-in-parlament-parintele-patriarh-regele-mihai-i-a-fost-un-credincios-statornic-al-bisericii-ortodoxe-romane.html] - La ora 18:16, basilica.ro ne-a semnalat publicarea articolului intitulat Sedintasolemna in Parlament | Parintele Patriarh: Regele Mihai I a fost un credincios ...Intre stirile de azi, 10-12-2017, va sugeram si parcurgerea articolului PARASTASUL DE 40 DE ZILE PENTRU DOAMNA PREOTEASA A PAROHIEISFANTUL ...

Regele Mihai I al Romaniei – o faclie de Inviere in vremuri de rascruce | Lacasuri Ortodoxe [https://lacasuriortodoxe.ro/stire/89678-regele-mihai-i-al-romaniei-o-faclie-de-inviere-in-vremuri-de-rascruce.html] - La ora 21:01, episcopiadevei.ro ne-a semnalat publicarea articolului intitulatRegele Mihai I al Romaniei – o faclie de Inviere in vremuri de rascruce. ... Intrestirile de azi, 10-12-2017, va sugeram si parcurgerea articolului PARASTASUL DE 40 DE ZILE PENTRU DOAMNA PREOTEASA A PAROHIEI SFANTULGHEORGHE ...

Parastas 40 zile Regele Mihai, alte referinţeParastasul de 40 de zile de la moartea regelui Mihai va avea loc sâmbătă, la Curtea de Argeş - Stirileprotv.ro [http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/parastasul-de-40-de-zile-de-la-moartea-regelui-mihai-va-avea-loc-sambata-la-curtea-de-arges.html] - Una dintre sursele active pe internet, pe care am descoperit-o la stirileprotv.ro [http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/parastasul-de-40-de-zile-de-la-moartea-regelui-mihai-va-avea-loc-sambata-la-curtea-de-arges.html] , a amintit şi ea informaţia.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01423 sec - PID: 18676