103
Preasfințitul Părinte Ignatie, noul Episcop al Hușilor, a fost desemnat pentru a se adăuga membrilor de drept ai Sinodului Permanent al Bisericii Ortodoxe Române din anul 2018.

Decizia a fost luată în ziua de 18 decembrie 2017, în cadrul ședinței de lucru a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, între alte hotărâri, în Sala Sinodală din Reședința Patriarhală, sub președinția Preafericitului Părinte Patriarh Daniel.

Alături de noul Episcop de Huși, PS Părinte Ignatie, au mai fost desemnați alți doi ierarhi eparhioți care se vor adaugă membrilor de drept ai Sinodului Permanent al Bisericii Ortodoxe Române (BOR) din anul 2018. Ceilalți doi arhierei sunt: Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit onorific IPS Nifon, Arhiepiscop de Târgoviște și Preasfințitul Părinte PS Mihail, Episcopul Ortodox Român al Australiei și Noii Zeelande.

Informația ne-a fost oferită de Biroul de Presă al Patriarhiei Române, care a emis, în ultimele ore, un comunicat oficial pe această temă.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
53
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.10224 sec - PID: 14644