90
Festival handmade la SIBIU
artizani, ateliere de creatie, voie buna si shopping alternativ

POFTIȚI LA HANDMADE, ATELIERE DE CREAȚIE ȘI VOIE BUNĂ LA FESTIVALUL HANDMADE, EDIȚIA DE CRĂCIUN15-17 decembrie 2017, la Forumul German, zilnic între 10.00-20.00

Meșterii handmade faini, talentați și care au crezut în pasiunea lor, vin în acest weekend la “Festival Handmade Creative Buzz la Sibiu - ediția 15”.

Dacă ai nevoie de o injecție de pasiune, cadouri lucrate cu dăruire, patiserie de casă, activități recreative și distractive pentru pitici, aici e locul, la Forumul German Sibiu din strada General Magheru nr. 1-3.

Toate produsele handmade sunt lucrate cu suflet, au un mesaj din partea artizanilor și sunt făcute să aducă bucurie.Festival HANDMADE, ATELIERE DE CREAȚIE ȘI VOIE BUNĂ


“Asociația De Poveste”, cauza socială pe care o susținem la această ediție a Festivalului Handmade, a apărut din dorința de a aduce zâmbete pe fețele a peste 250 de copii, de a crea o lume mai bună și un viitor strălucit pentru ei.

Vino devreme, să ai timp de vorbă, o plăcintă de casă și un ceai aromat. Dacă nu ai mai ajuns până acum la noi, este musai să o faci acum, te vom impresiona prin tot ce oferă și înseamnă Creative Buzz.

Atmosfera este de poveste, locația uimitoare, iar noi suntem bucuroși să susținem antreprenoriatul creativ din 2014.Scopul evenimentului [ Festivalul Handmade ] este de a populariza creativitarea şi talentul romȃnesc, de a informa oamenii despre calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, de a susține producția si producătorii autohtoni, dar şi de a crea un mediu de dezvoltare creativă pentru copii si pentru cei dornici să participe la ateliere. Totodată, Creative Buzz este un eveniment dedicat ȋntregii familii, indiferent de vȃrsta!

Ne găsești de vineri până duminică, de la 10:00 și până seara la 20:00! Evenimentul Festival Handmade se desfășoara în parteneriat media oficial Lăcașuri Ortodoxe.

Accesul este gratuit! Vezi foto: afiș Festival Handmade de Crăciun 2017; lista-program cu toate atelierele din cadrul Festivalului Handmade; altele

Anda Suciu - coordonator proiect &
Asociația Lăcașuri Ortodoxe® - partener media oficial al evenimentului: Festival Handmade de Crăciun 2017

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
424
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.09851 sec - PID: 2643