16
Conform scrisorii președintelui Comisiei de înmatriculare, Dimitri Papakostas, adresată Arhiepiscopului Dimitrios al Americii (Patriarhia Ecumenică), Colegiul Grecesc și Facultatea de Teologie "Sfănta Cruce" din Boston - capitala și cel mai mare oraș al Massachusetts, unul dintre cele mai vechi orașe din Statele Unite - se află într-o situație tragica, chiar în pericolul de a fi închise, din cauza lipsei de studenți, dar și a deficitelor financiare semnificative.

Dl Papakostas explică:
„Până acum am primit (pentru toamna anului 2018) 41 de cereri de la studenți, din care doar 8 au confirmat sosirea lor la Colegiul Elen și la Facultatea de Teologie“.
Acesta mai scrie, de asemenea, că facultatea și-ar putea pierde acreditările academice.

Dl Papakostas a mai spus că:
"înscrierile au scăzut, în același timp Facultatea trebuind să facă față, până la sfârșitul lunii iunie 2018, unui deficit de 3,3 milioane de dolari".
Papakostas a trimis scrisoarea sa Arhiepiscopului Dimitrios, mitropoliților Patriarhiei Ecumenice din America de Nord și membrilor laici ai echipei de inspectare a Facultății.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
57
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.10196 sec - PID: 29995