112

COLINDE TV - un nou post de televiziune lansat in sistemul LiveCamera (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 luni, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Asociația Lăcașuri Ortodoxe®, o organizatie non-profit care activează prin mai multe servicii proprii de presă, anunță lansarea unui nou brand de conținut, COLINDE TV, intre serviciile proprii de televiziune online. 


Noul canal tv on-line interactiv este dedicat celui mai plin de bucurie Praznic Împărătesc al Ortodoxiei - Nașterea după trup a Domnului nostru Iisus Hristos - și sărbătorilor de iarnă, în general.

Noul post interactiv de televiziune Colinde TV se alătură altor servicii tv și de streaming online și portofoliului cuprinzător al Serviciului specializat LiveCamera media PRODUCTION al Asociației Lăcașuri Ortodoxe®, deservit de voluntari. 

Serviciul LiveCamera media PRODUCTION pune la dispoziția publicului din țară și străinătate, regulat, începând din anul 2008, transmisiuni live (streaming) și programe audio-video desfășurate în cadrul postului Lacasuri Ortodoxe® TV, multe dintre transmisiunile în direct fiind preluate și pe rețeaua de televiziune prin cablu, alături de diferite reportaje.

Lansata la puntea dintre Sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae și a Sfintei Mucenițe Filofteia de la Curtea de Argeș (6-7 decembrie 2017), două sărbători cu o amprentă puternică asupra tradițiilor românești, noua televiziune COLINDE TV debutează furnizând publicului, zilnic, 24 de ore din 24, conținut video-audio specific sărbatorilor de Crăciun și de iarnă, într-un amestec divers de genuri de intrepretare a colindelor tradiționale și de abordare a evenimentelor desfășurate în această perioadă a anului. 

Conținutul video al noului brand de televiziune COLINDE TV va fi unul complex, bazat pe transmisiuni în direct, efectuate în regim propriu, interviuri și reportaje proprii, știri și conținut din rețeaua proprie, fără a lipsi materialele preluate în sistem embed, pentru diversificarea conținutului.

Astfel, COLINDE TV va include, pe toată perioada iernii (fără a se limita la Crăciun), transmiterea în direct (LIVE) video/audio a unor evenimente ocazionate de sărbătorile de iarnă (slujbe ortodoxe, conferințe etc); transmiterea în direct (LIVE) video/audio a unor spectacole și concerte de colinde; știri și informații, actualități pe tema sărbătorilor de iarnă, primite direct din teritoriu, atât din țară cât și din străinătate; programe video/audio reflectând tradiții și obiceiuri legate de perioada sărbătorilor de iarnă; înregistrări ale unor spectacole; filme artistice si animații de sezon; înregistrări video/audio cu colindători din popor; reportaje proprii de sezon; programe de prezentare a colindelor; servicii de teletext; promovarea unor evenimente și concerte organizate în țară și străinătate; showuri și intervenții live, sau pregatite amănunțit, din timp, pentru telespectatori; preluari in sistem embed, din cele mai mari rețele furnizoare de conținut audio-video din lume; imagini LIVE din Laponia (acasă la Moș Crăciun - Rovaniemi); informații actualizate la moment privind starea vremii (meteo), starea drumurilor din țară și multe alte surprize.

COLINDE TV este o televiziune on-line non-stop (24/24) care ține cont de căutările spectatorilor și de pretențiile comune ale partenerilor, fiind accesibilă gratuit atât la nivel național cât și internațional. Cei implicați în dezvoltarea grilei de programe și realizatorii de emisiuni menționează faptul că noul brand de conținut, Colinde TV,  va prezenta programe permanent actualizate și îmbunătățite cu noi servicii, care să-i întâmpine pe spectatori, urmând un program bine structurat, însă fără a lipsi deseori elementul surpriză sau intervențiile LIVE în cazul unor evenimente de moment (de tip flashmob), care nu merită să fie ratate.

Pentru preluarea imediată a informațiilor privind evenimentele din teritoriu, realizatorii de programe din cadrul COLINDE TV colaborează strẫns cu structuri oficiale din cadrul Bisericii Ortodoxe Romane, dar nu numai, și din străinătate, în special căutând să satisfacă parteneriatele pe care Asociația Lăcașuri Ortodoxe® le are în prezent în desfășurare, reflectate zilnic în activitatea de furnizare de știri către public, de 11 ani, prin Agenția proprie.

De asemenea, informațiile de profil din străinătate vor fi asigurate, în mare parte, de serviciul propriu de presă, LONews. Fiind vorba despre un post de televiziune interactiv - primul lansat in Romania - telespectatorului i se asigura posibilitatea intervenției asupra celei mai mari părți a titlurilor (cu trimitere în pagini exterioare, către furnizorii de informație și parteneri) având activă funcția link (de legătură), pe care utilizatorul poate da click pentru a accesa o anumită informație integral. În timp, se are în vedere crearea de noi funcții și posibilități de interacționare directă cu telespectatorul.

Serviciul specializat LiveCamera media PRODUCTION, bazat pe realizările tehnice dezvoltate de serviciul tehnic NETCreator (RO si US), incearcă să se numere printre cei mai mari agregatori de conținut independenți din țară și caută să ofere, întotdeauna, cel mai bun conținut, care să devină accesibil publicului, prin propriile canale. LiveCamera urmărește alcătuirea unei biblioteci extinse de date (conținut), prin intermediul producțiilor, achizițiilor sau coproducțiilor, pentru asigurarea unor programe valoroase și bine controlate, de înaltă calitate, pentru fiecare dintre brandurile proprii de canale.

Pentru aceasta, se lucrează cu unii dintre cei mai buni furnizori de conținut și distribuitori, și, de asemenea, cu specialiști in domeniul tehnic (software) dedicați, în sistem de voluntariat. 

Invităm publicul, care ne este aproape de 11 ani, să urmărească noul post de televiziune on-line COLINDE TV (vezi, dand click aici), care să le aducă, in propriile case,  marea bucurie a sărbătorilor și praznicelor ortodoxe și a traditiilor românești din iarnă.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
85
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.11092 sec - PID: 15713