627
Avengers: Infinity War (Răzbunători: Războiul infinitului) este un film american cu super-eroi, care se foloseste de echipa de supereroi Marvel Comics, Răzbunătorii (Avengers), filmul fiind produs de Marvel Studios și distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures. Iar daca pana la aparitia sa nu se poate vorbi, in niciun caz, de vreo eventuala subtitrare, iti 'subtitram' noi datele legate de acest film, aparute pana in prezent doar in limbi straine, online. Asa incat, mai jos, ai subtitrarea lor integrala in limba romana...

Integral Filmul Avengers: Infinity War filmul online, cu subtitrare in limba romanaAcesta intenționează să fie continuarea filmului lui Marvel, "The Avengers", și a "Avengers" din 2015, "The Age of Ultron", și filmul cu numarul 19 al Marvel Cinematic Universe (MCU).

Filmul este regizat de Anthony și Joe Russo, scenariul apartinand lui Christopher Markus și Stephen McFeely, strangand laolalta mulți actori din filmele MCU anterioare. În Avengers: Infinity War, Răzbunătorii își unesc forțele cu Gardienii Galaxiei pentru a se confrunta cu Thanos, care încearcă să strângă Pietrele Infinitului.

Filmul a fost anunțat în octombrie 2014 sub forma "Avengers: Infinity War – Part 1" (Partea 1). Frații Russo - Anthony si Joe Russo - s-au pus pe treaba si, in iulie 2016, Marvel a scurtat titlul filmului, rezumandu-l la Avengers: Infinity War (Răzbunători: Războiul infinitului).

Foto: Avengers: Infinity War - Gage Skidmore [CC BY-SA 2.0 ( https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0 [https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0] )], via Wikimedia Commons

Filmările au început în ianuarie 2017, in studiourile Pinewood din Atlanta, regiunea Fayette, in statul american Georgia, și au durat până în iulie 2017. Filmări suplimentare au avut loc în Scoția, Anglia, zona Downtown Atlanta și New York City.

De la trailer online la lansarea Avengers: Infinity War (Răzbunători: Războiul infinitului)Răzbunători: Războiul infinitului (Avengers: Infinity War) este programat să fie lansat în Statele Unite, pe 4 mai 2018, in IMAX și 3D. Continuarea va fi lansată pe 3 mai 2019.

Ca sinopsis, rezumand concentrat subiectul filmului - putem dezvalui, la aceasta ora, cateva idei: in timp ce Răzbunătorii și aliații lor au continuat să protejeze lumea de amenințările cu mult prea mari incat sa fi putut fi abordate de un singur erou, un nou pericol apare din spațiu: Thanos.

Intergalacticul despotic, Thanos, urmărește să colecteze cele șase Pietre ale Infinitului, artefacte de o putere inimaginabilă, și să le folosească pentru a-și impune voința rea asupra realitatii.

Soarta Pământului, dar și a existenței însăși, nu avea sa fie niciodată atât de incertă. Pentru această confruntare, Razbunatorii isi alatura fortele Gardienilor Galaxiei.

Distributie Avengers: Infinity War - actori si roluriDintre actorii principali, conform unei pagini [https://en.wikipedia.org/wiki/Avengers:_Infinity_War] de prezentare online in limba engleza a filmului, amintim:Robert Downey Jr. - in rolul Tony Stark / Iron Man - lider al Razbunatorilor, geniu, milionar si filantrop, cu propria armura electro-mecanica;Chris Hemsworth - in rolul ThanosMark Ruffalo - in rolul Bruce Banner / HulkTom Hiddleston - in rolul LokiChris Evans - in rolul Steve RogersChris Hemsworth - in rolul ThorJeremy Renner - in rolul Clint Barton / HawkeyeChris Pratt - in rolul Peter Quill / Star-LordElizabeth Olsen - in rolul Wanda Maximoff / Scarlet WitchSebastian Stan - in rolul Bucky Barnes / Winter SoldierBenedict Cumberbatch in rolul Stephen Strange:Paul Bettany in rolul VisionCobie Smulders in rolul Maria HillBenedict Wong in rolul WongZoe Saldana in rolul GamoraKaren Gillan in rolul NebulaVin Diesel in rolul GrootDave Bautista in rolul Drax the DestroyerBradley Cooper in rolul RocketPom Klementieff in rolul MantisScarlett Johansson in rolul Natasha Romanoff / Black WidowBenicio del Toro in rolul Taneleer Tivan / The CollectorTom Holland in rolul Peter Parker / Spider-ManAnthony Mackie in rolul Sam Wilson / FalconChadwick Boseman in rolul T'Challa / Black Panther:Danai Gurira in rolul OkoyePaul Rudd in rolul Scott Lang / Ant-ManDon Cheadle in rolul James "Rhodey" Rhodes / War MachineLetitia Wright in rolul ShuriWinston Duke in rolul M'BakuJacob Batalon in rolul NedIsabella Amara in rolul SallyFlorence Kasumba in rolul AyoTerry Notary rol secundarTom Vaughan-Lawlor rol secundar.Avengers: Infinity War (Răzbunători: Războiul infinitului) este programat să fie lansat în Australia pe 25 aprilie 2018, in Marea Britanie pe 27 aprilie [https://www.cnet.com/news/avengers-infinity-war-trailer-marvel-russo-brothers/] și în Statele Unite pe 4 mai în IMAX și 3D.

[
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01208 sec - PID: 11317