108
Foto: Sighisoara
By Kwan Ng (Own work) [CC BY-SA 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons

In aceste zile a fost lansat si site-ul oficial al Protopopiatului Sighisoara, pentru Arhiepiscopia de Alba Iulia, parte a Judetului Mures. Noul site web https://protopopiatul-ortodox-sighisoara.ro/ este adaptat la mobil si tableta.

Va reamintim ca, anterior, in cadrul unui program mai amplu derulat de Asociatia non-profit Lacasuri, prin Serviciul specializat NETCreator ( www.netcreator.ro - www.netcreator.us ), au fost lansate site-urile web www.reintregirea.ro (site oficial al Arhiepiscopiei de Alba Iulia), https://protopopiatulsebes.ro/ (site oficial al Protopopiatului Sebes) si https://protopopiatulludus.ro/ .

Site-ul web al Protopopiatului Sighisoara, lansat de serviciul NETCreator - Lacasuri Ortodoxe

Lucrarea si intregul proiect in desfasurare sunt efectuate gratuit, la solicitarea Arhiepiscopiei de Alba Iulia, de catre voluntarii Serviciului Specializat NETCreator ( https://netcreator.us/ ), al Asociatiei non-profit Lacasuri Ortodoxe®.

Site-ul web oficial al Protopopiatului Sighisoara este deja inscris si adaptat la noua Retea Web a Arhiepiscopiei de Alba Iulia: https://reintregirea.ro/ .

Site-ul web al Protopopiatului Sighisoara pastreaza aceleasi elemente grafice si de design care apar si in cazul celorllate protopopiate, cu unele elemente care sa ajute la diferentierea minima a celor doua pagini web, conform solicitarilor Arhiepiscopiei, culoarea distinctiva fiind grena, ales de reprezentantii Bisericii in zona.

Site-ul web al Protopopiatului Sighisoara, lansat de serviciul NETCreator - Lacasuri Ortodoxe

Site-ul web oficial al Protopopiatului Sighisoara va include stirile locale specifice, dar si cele din intreaga Retea Web a Arhiepiscopiei de Alba Iulia. Totodata, vizitatorii acestui site nou de Protopopiat pot asculta in direct postul Radio Reintregirea al Arhiepiscopiei.

La ora lansarii, pe prima pagina a site-ului Protopopiatului Sighisoara se gaseau stirile care faceau referire la zona, publicate in ultima perioada pe alte siteuri web ale Arhiepiscopiei, acestea fiind introduse, de asemenea, in baza de date, de catre voluntarii Serviciului NETCreator al Asociatiei non-profit Lacasuri Ortodoxe®.

Noua Retea Web a Arhiepiscopiei de Alba Iulia participa si se bucura de reciprocitate in promovare, cu Episcopia Sloboziei si Calarasilor si platforma web Lacasuri Ortodoxe®, in vederea asigurarii unui acces mai bun la informatie.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
78
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.08592 sec - PID: 15892