63

Incepand din data de 15 noiembrie 2017, cand credinciosii ortodocsi pornesc pregatirile pentru Sarbatoarea Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos, prin Postul Nasterii Sfinte din Betleem ("Casa Painii"), Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe transmite in direct, ZILNIC, Slujba Sfintei Liturghii oficiate in Biserica Podeanu din Bucuresti, al carei parinte paroh este Pr. Stavrofor Vasile Ailioaei, cat si din alte parohii si manastiri ale Bisericii Ortodoxe Romane. 


POSTUL NASTERII DOMNULUI 2017 - TRANSMISIUNI LIVE IN DIRECT, zilnic, din mai multe locatii


Pe toata perioada acestui post, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, in colaborare cu parintii slujitori ai Bisericii Podeanu din Bucuresti prezinta un program bogat in transmisiuni video in DIRECT, zilnic.

Programul TRANSMISIUNILOR VIDEO IN DIRECT pe perioada Postului Craciunului, este urmatorul:

Luni: de la ora 5:45, Sfanta Liturghie, din Biserica Podeanu- Bucuresti
Marti: de la ora 5:45, Sfanta Liturghie, din Biserica Podeanu- Bucuresti
Miercuri: de la ora 5:45, Sfanta Liturghie, din Biserica Podeanu- Bucuresti
             de la ora 8:00, Sfanta Liturghie din Catedrala din Urziceni
Joi: de la ora 5:45, Sfanta Liturghie, din Biserica Podeanu- Bucuresti
Vineri: de la ora 5:45, Sfanta Liturghie, din Biserica Podeanu- Bucuresti
            de la ora 8:00, Sfanta Liturghie din Catedrala din Urziceni
Sambata: de la ora 7:30, in sistem duplex (pe doua canale diferite) Sfanta Liturghie, din Biserica Podeanu-Bucuresti si Catedrala din Urziceni
                 de la ora 16:00, Slujba Vecerniei, din Catedrala din Urziceni
                 de la ora 18:00, Slujba Vecerniei, din Biserica Podeanu Bucuresti

Duminica: de la ora 7:30, in sistem multiplex (pe mai multe canale diferite) Sfanta Liturghie, din Biserica Podeanu-Bucuresti si Catedrala din Urziceni
            (iar tot duminica, de la orele 18:00, transmitem in direct un program special de conferinte realizate in Biserica Serban Voda din Bucuresti si in alte locatii si cu invitati-supriza)

In seara premergatoare unei sarbatori sau in zilele de sarbatoare, programul va suferi modificari, adaptandu-se programului obisnuit de sambata seara (16:00 Vecernie, din Catedrala Urziceni; 18:00 Vecernie din Biserica Podeanu-Bucuresti), respectiv duminica (de la 7:30) Slujba Utreniei (Si a Acatistului, dupa caz) si Slujba Sfintei Liturghii.

POSTUL CRACIUNULUI - TRANSMISIUNI LIVE IN DIRECT  - SLUJBE ORTODOXE ONLINE din mai multe locatii, simultan


Transmisiunile in direct, realizate simultan din mai multe locatii diferite - Bucuresti, Urziceni sau in general din Episcopia Sloboziei si Calarasilor si Arhiepiscopia Bucurestilor (in functie de invitatiile primite din partea parintilor slujitori) - vor putea fi urmarite in player-ul amplasat in toate paginile agentiei noastre ( www.lacasuriortodoxe.ro , www.lonews.ro ), cat si in paginile retelelor partenere conexe: www.sf-esc.ro (pe toate siteurilor protopopiatelor, bisericilor si manastirilor legate in retea) si www.reintregirea.ro (pe toate siteurilor protopopiatelor, bisericilor si manastirilor legate in retea) si altele.

Transmisiunile live ale Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, efectuate simultan din mai multe localitati, pot fi vizionate pe mai multe canale TV, in paralel, in cadrul aceluiasi player TV Lacasuri Ortodoxe.

Transmisiunile in direct sunt efectuate prin intermediul serviciilor specializate pe care Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe le detine: LiveCamera media PRODUCTION si NETCreator, cu sprijinul preotilor slujitori din bisericile respective: Pr. Stavrofor Ailioaei Vasile (paroh Biserica Podeanu-Bucuresti) si Pr. Bogdan-Ionut Stancu (paroh Catedrala din Urziceni), cu binecuvantarea PS Parinte VINCENTIU, Episcopul Sloboziei si Calarasilor.

Va reamintim ca prima transmisune in direct a unei slujbe ortodoxe a fost efectuata de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe in anul 2008 - din Sfanta Manastire Halmyris, Murighiol, Tulcea (click aici).

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click! aici! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
93
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.08274 sec - PID: 15713