106
Duminica dimineata, vizitatorii paginilor web www.lacasuriortodoxe.ro , www.lonews.ro si cei ai retelei Episcopiei Sloboziei si Calarasilor ( www.sf-esc.ro ) si ai retelei Arhiepiscopiei de Alba Iulia ( www.reintregirea.ro ), vor putea urmari transmisiunea in direct a Slujbei Sfintei Liturghii, oficiata in mai multe biserici si manastiri din tara si strainatate, dar si mai multe conferinte.

De Sfantul Stelian, transmisiune LIVE - Slujba Sfintei Liturghii


Duminica, 26 noiembrie 2017,  in Duminica a 30-a dupa Rusalii - zi in care sunt cinstiti in mod deosebit Sfintii Cuviosi Alipie Stalpnicul, Nicon si Stelian Paflagonul, in programul TV Lacasuri Ortodoxe veti putea urmari Slujba Sfintei Liturghii, simultan din mai multe locatii. Transmisiunea in direct va fi preluata gratuit si retransmisa LIVE prin reteaua TV pe cablu, de Trustul Eveniment.

Transmisiunea in direct, la Sarbatoarea Sfantului Stelian, va incepe in jurul orei 8:00, fiind urmata de transmiterea in direct a unei conferinte sustinute de Dr. teolog Stelian Gombos.

Va reamintim ca, in aceeasi zi, dar seara, de la orele 17:00, veti putea urmari transmisiunea in direct a doua conferinte: Conferinta Nationala cu autorul celei mai complete biografii a Pr. Arsenie Boca (duminica, de la ora 17:00) si "Razvan Bucuroiu: A fi tanar, intr-o lume batrana!" [ https://lonews.ro/promo/24122-razvan-bucuroiu-in-direct-pe-tv-lacasuri-ortodoxe-duminica-seara-26-noiembrie.html ] tot duminica, de la ora 18:00.

Teolog Stelian Gombos, in direct, pe TV Lacasuri Ortodoxe


La orele pranzului, insa, in aceasta duminica, imediat dupa savarasirea Sfintei Liturghii, Dr. teolog Stelian Gombos va sustine o comunicare cu tema: "Marturisitorii romani ai lui Dumnezeu din perioada comunista. Parintii de la Rugul Aprins, din cadrul Manastirii Antim din Bucuresti si lumina credintei lor". Comunicarea teologului si publicistului Stelian Gombos va incepe in jurul orei 11:30.


Mai mult decat atat, insa, nu uitati ca, duminica, 26 noiembrie 2017, la orele diminetii, puteti urmari Slujba Sfintei Liturghii, oficiata in mai multe biserici si manastiri din tara si strainatate.

Transmisiunile in direct, in ziua de cinstire speciala a Sfantului Stelian, cunoscut ca fiind ocrotitor deosebit al copiilor, pot fi urmarite in programul TV Lacasuri Ortodoxe, in playerul amplasat in toate paginile web amintite mai sus (si in toate paginile web ale protopopiatelor, bisericilor si manastirilor din eparhia Sloboziei si Calarasilor, cu binecuvantarea PS Episcop Vincentiu).

Conferinte LIVE si Slujbe in direct, de Sfantul Stelian

In paralel, transmisiunile efectuate de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, prin serviciul specializat propriu LiveCamera media PRODUCTION, la sarbatoarea Sfantului Stelian, si a Sfintilor Cuviosi Alipie Stalpnicul si Niconvor, vor viza sfinte lacasuri ortodoxe din Bucuresti si Urziceni, intre care Biserica Podeanu din Bucuresti, Catedrala Sfintii Imparati din Urziceni si altele. In plus, agentia noastra va ofera ocazia de a urmari slujbele oficiate si in alte parohii din tara si din strainatate, pe alte canale tv (Torino, Paris etc), in cadrul aceluiasi player.


Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, dar si in posturile de peste an (zilnic) din Biserica Ortodoxa Romana, incepand din vara anului 2008 - prima transmisiune in direct fiind realizata cu ocazia slujbei arhieresti (cu participarea a 7 ierarhi) oficiate in ziua de hram a Manastirii ortodoxe Halmyris - Murighiol, Tulcea - 8 iulie, Sfintii Epictet si Astion (click aici).

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
218
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.13132 sec - PID: 4273