92
LIVE in aceasta duminica - 26.11.2017, de la orele 18:00 - in cadrul conferintelor transmise in direct, ne vom intalni cu un alt invitat special, cu scriitorul, eseistul, editorialistul si publicistul Razvan Bucuroiu (fondator al revistei "Lumea credintei"), care ne va provoca la un dialog privind conditia de "A fi tanar, intr-o lume batrana!" - dupa cum asigura, pentru Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, Dr. teolog Stelian Gombos, unul dintre organizatorii evenimentului.

Razvan Bucuroiu, fondatorul revistei Lumea Credintei, LIVE pe Lacasuri Ortodoxe

Conferinta de maine, organizata de Parohia Serban Voda din Capitala [ http://www.parohiaserbanvoda.ro/ ], al carei parinte paroh este Pr. Dinu Pompiliu, in colaborare stransa cu Dr. teolog Stelian Gombos, are ca parteneri media oficiali: Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe si Biroul mass-media al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor [ www.sf-esc.ro ], preocupati in promovarea evenimentului si, totodata, in transmiterea in direct a conferintei in spatiul virtual, in propriile retele web.

Astfel, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe® este partener media oficial al evenimentului si va transmite in direct conferinta "A fi tanar, intr-o lume batrana!", maine, duminica, 26 noiembrie 2017, de la ora 18:00., din Catedrala Serban Voda din Bucuresti.

LIVE Conferinta cu Razvan Bucuroiu: A fi tanar, intr-o lume batrana!

Conferinta "A fi tanar, intr-o lume batrana!" sustinuta de Razvan Bucuroiu , va putea fi urmarita in playerul TV Lacasuri Ortodoxe, aflat pe paginile www.lacasuriortodoxe.ro si www.lonews.ro.

Cu binecuvantarea PS Parinte Vincentiu, transmisiunea in direct a conferintei "Razvan Bucuroiu: A fi tanar, intr-o lume batrana!" va putea fi urmarita, de asemenea, in paginile intregii retele a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, in paginile web ale protopopiatelor, bisericilor si manastirilor din cadrul eparhiei, inscrise in reteaua www.sf-esc.ro , dupa cum informeaza site-ul web oficial eparhial.

Transmisiunea in direct a conferintei "Razvan Bucuroiu: A fi tanar, intr-o lume batrana!"", pe care partenerii media oficiali ai evenimentului o vor realiza cu binecuvantarea PS Parinte Vincentiu, Episcop al Sloboziei si Calarasilor [ http://sf-esc.ro/ps-vincentiu-episcopul-sloboziei-si-calarasilor ], va putea fi urmarita maine, in Duminica a 30-a dupa Rusalii, zi in care vor fi cinstiti in mod aparte Sfintii Cuviosi Alipie Stalpnicul, Nicon si Stelian Paflagonul, seara, incepand cu ora 18:00.

LIVE, tot duminica, dar de la 17:00: Conferinta Nationala cu autorul celei mai complete biografii a Pr. Arsenie Boca

Inainte de ora 18:00, insa, tot maine, 26 noiembrie, in acelasi player tv, pe un canal separat, de la ora 17:00, va putea fi urmarit, in paginile retelelor web amintite mai sus, un alt eveniment transmis in direct, la fel de important: LIVE Conferinta Nationala cu autorul celei mai complete biografii a Pr. Arsenie Boca, sustinuta de Drd. Florin Duțu, in Parohia "Miron Patriarhul, cu hramul "Nașterea Maicii Domnului", din cadrul Arhiepiscopiei Bucureștilor, Protoieria Sectorului. Conferinta este organizata în parteneriat cu Centrul de Cercetări Științifice Interdisciplinare "Dumitru Stăniloae" al Universității "Valahia" din Târgoviște (CCSIDSUVT) și cu Fundația Ecumenică "Pro Axe Mundi", sub titlul: "Jertfă și mărturisire creștină în timpul regimului comunist-ateu din România" [ https://lonews.ro/promo/24121-live-conferinta-nationala-cu-autorul-celei-mai-complete-biografii-a-pr-arsenie-boca-duminica-de-la-17-00.html ].

Organizatorii acestor doua mari evenimente si partenerii media Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe si Biroul mass-media al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, va invita sa participati si sa urmariti, cu deosebita bucurie, transmisiunile in direct amintite.

De asemenea, tot maine, la orele diminetii (incepand in jurul orei 8:00), veti putea urmari Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, din mai multe biserici aflate in tara si in strainatate, in cadrul aceluiasi program tv, prezent in toate paginile web enumerate mai sus.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
120
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.08799 sec - PID: 22115