111
Parohia "Miron Patriarhul, cu hramul "Nașterea Maicii Domnului", din cadrul Arhiepiscopiei Bucureștilor, Protoieria Sectorului 1, în parteneriat cu Centrul de Cercetări Științifice Interdisciplinare "Dumitru Stăniloae" al Universității "Valahia" din Târgoviște (CCSIDSUVT) și cu Fundația Ecumenică "Pro Axe Mundi" organizează seara duhovnicească: Jertfă și mărturisire creștină în timpul regimului comunist-ateu din România.

LIVE Conferinta Nationala cu Drd. Florin Duțu - autorul biografiei Pr. Arsenie Boca

Portretele pe care conferinta urmareste sa le traseze, aparute deja pe afisul de prezentare a evenimentului, sunt: Părintele Dumitru Stăniloae (1903-1993), Profesorul Nichifor Crainic (1889-1972) si Părintele Arsenie Boca (1910-1989).
Evenimentul științific și cultural-artistic, ce va avea loc duminică, 26 Noiembrie 2017, începând cu orele 17:00, la Biserica "Nașterea Maicii Domnului" (Strada Iani Buzoiani Nr. 2, Sector 1, București) va cuprinde o Conferință Națională susținută de Drd. Florin Duțu, autorul celei mai complete biografii a Părintelui Arsenie Boca, urmată de un concert de muzică psaltică, susținut de Grupul "Tronos" al Patriarhiei Române, condus de Pr.Arhid. Mihail Bucă - precizeaza Prof.Univ.Dr. Gheorghe F. Anghelescu.

Conferinta la Biserica Reginei Maria, LIVE: Jertfă și mărturisire creștină în comunism

Evenimentul, organizat de Pr. Ioan Traian Diaconu, Paroh al Bisericii "Miron Patriarhul", și de Prof.Univ.Dr. Gheorghe F. Anghelescu, Directorul CCSIDSUVT, se înscrie în seria de manifestări desfășurate în cadrul Patriarhiei Române în acest an, cu scopul comemorării Patriarhului Justinian Marina și apărătorilor Ortodoxiei ce au pătimit și s-au jertfit la noi în țară pentru dreapta credință în timpul regimului comunist - dupa cum ne-a informat unul dintre organizatori, Asist. Univ. Dr. Ionut Gh. Chircalan.

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe® este partener media oficial al evenimentului si va transmite in direct conferinta "Jertfă și mărturisire creștină în timpul regimului comunist-ateu din România", in aceasta duminica, de la ora 17:00., din Biserica ctitorie a Reginei Maria, cu hramul Sfanta Maria si Miron Patriarhul [ http://bisericasfmariamironpatriarhul.ro/ ].

Adresa la care toti cei interesati sunt invitati sa fie prezent, pentru a lua parte la deosebitul eveniment, este: Strada Iani Buzoiani nr.1, sector 1, Bucuresti, Biserica in care va avea loc Conferinta sustinuta de Drd. Florin Duțu, despre unii idntre cei mai cunoscuti parinti marturisitori din perioada regimului comunist-ateu din Romania - Pr Dumitru Stăniloae, Pr Nichifor Crainic si Pr Arsenie Boca aflandu-se mai exact la piciorul Podului Grant, dinspre zona Arcului Triumf.

Transmisiunea in direct a evenimentului va putea fi urmarita atat in paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe ( www.lacasuriortodoxe.ro si www.lonews.ro ), cat si in paginile retelelor web ale partenerilor: Episcopia Sloboziei si Calarasilor www.sf-esc.ro (preluata in paginile tuturor protopopiatelor, bisericilor si manastirilor din eparhie) si Arhiepiscopia de Alba Iulia www.reintregirea.ro (in paginile tuturor protopopiatelor, bisericilor si manastirilor din eparhie).

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
229
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.12025 sec - PID: 4275