56
Foto: Dan Puric
(foto: By Razvan Socol (Own work) [CC BY-SA 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons)

Maestrul Dan Puric [ http://www.companiadanpuric.ro/ ], binecunoscut actor, eseist, autor și regizor ortodox de teatru, va putea fi urmarit, maine seara, marti, la Sarbatoarea Intrarii Maicii Domnului in biserica, 21 noiembrie 2017, in programul TV Lacasuri Ortodoxe, in direct, sustinand conferinta: "Despre martiri şi vocaţia martirică a poporului român!".

Dan Puric, in direct, pe TV Lacasuri Ortodoxe: marti seara, de la 18:00

Renumit pentru spectacolele sale - Toujours l'amour, Made in Romania, Costumele, Don Quijote - care au fost reprezentate în mai multe țări, actorul Dan Puric, mai este, de asemenea, apreciat pentru spectacolele proprii de pantomimă, transmise de televiziunile BBC Belfast Royal College, 3SAT Frankfurt și RTL Luxemburg. A mai jucat în filme pentru televiziunea publică din Lausanne, Elveția.

Mai mult decat atat, insa, maestrul Dan Puric a devenit o personalitate apreciata, in ultimii ani, si pentru realizarea unor evenimente care sunt o adevarata marturisire in ce priveste constiinta poporului roman de veacuri, traditia si credinta profunda a acestuia in Dumnezeu, astfel de evenimente fiind incununate de real succes, actorul si regizorul de top implicandu-se activ in viata Bisericii Ortodoxe, prin diferite manifestari si, mai ales, priun sustinerea de conferinte.

Conferinta de maine, organizata de Parohia Serban Voda din capitala, al carei parinte paroh este Pr. Dinu Pompiliu, in colaborare stransa cu Dr. teolog Stelian Gombos, are ca parteneri media oficiali: Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe [ https://lonews.ro/promo/24098-ps-vincentiu-acorda-binecuvantarea-dan-puric-in-direct-live-marti-seara-pe-mai-multe-retele-web.html ] si Biroul mass-media al Episcopeii Sloboziei si Calarasilor [ http://sf-esc.ro/informatii/13334-cu-binecuvantarea-preasfintitului-episcop-vincentiu-dan-puric-in-direct-marti-seara-in-reteaua-sf-esc-ro.html ], preocupati in promovarea evenimentului si, totodata, in transmiterea in direct a conferintei in spatiul virtual, in propriile retele web.

Cu binecuvantarea PS Episcop Vincentiu, Dan Puric, in direct, pe mai multe retele web

Astfel, marti seara, incepand cu ora 18:00, transmisiunea in direct a conferintei sustinuta de Dan Puric: Despre martiri şi vocaţia martirică a poporului român!", va putea fi urmarita atat in paginile www.lonews.ro si www.lacasuriortodoxe.ro , cat si in paginile intregii retele a Episcopeii Sloboziei si Calarasilor, cu binecuvantarea PS Episcop Vincentiu, in toate paginile web ale protopopiatelor, bisericilor si manastirilor pe care ierarhul le pastoreste [ http://sf-esc.ro/informatii/13334-cu-binecuvantarea-preasfintitului-episcop-vincentiu-dan-puric-in-direct-marti-seara-in-reteaua-sf-esc-ro.html ].

Transmiterea in direct on-line a conferintei sustinuta de Dan Puric, in paginile retelei web www.sf-esc.ro, cu binecuvantarea PS Parinte Episcop Vincentiu, se inscrie in "Anul comemorativ Justinian Patriarhul și al apărătorilor Ortodoxiei în timpul comunismului", proclamat de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române pentru tot cuprinsul Patriarhiei Române.

Transmisiunea in direct va fi realizata si difuzata de catre Biroul mass-media al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, in colaborare cu reprezentantii Serviciului de voluntariat LiveCamera media PRODUCTION [ www.livecamera.ro ], apartinand Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe. 

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
117
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.1058 sec - PID: 24014