78
Foto: Muzeul Bibliei, Washington DC
Licenta utilizare: By Fuzheado (Own work) [CC BY-SA 4.0], via Wikimedia Commons

Cea mai tiparita Carte din toate timpurile, Biblia, se va bucura, de astazi, de o noua gazduire, chiar in Wahington DC, SUA.

Noul Muzeu al Bibliei, de langa National Mall, in DC, prezintă istoria, narațiunea și impactul celei mai bine vândute cărți din lume, informeaza astazi presa internationala.

Muzeul Bibliei, lansare de rasunet in Washington DC. Video, foto, tur virtual 3D si... tot ce trebuie sa stii

Situata în Washington, DC, clădirea Muzeului Biblic avand o desfasurare totala in planurile de expunere (afisare) de aproape 4 hectare, se afla la doar două străzi de National Mall și la 3 străzi de Capitol.

Muzeul Bibliei le va oferi oaspeților o experiență personalizată, în timp ce explorează istoria, narațiunea și impactul Bibliei. Iar pentru cei interesati de aceasta lansare, aflati insa departe de locatia amintita, exista aici posibilitatea de explora toate planurile si etajele muzeului: https://www.museumofthebible.org/explore .

Conform celor ce il vor lansa astazi, Muzeul Bibliei va fi o experiență de neegalat, folosind tehnologia de vârf pentru a aduce Biblia la viață. Muzeul Bibliei va explora timpul, spațiul și culturile, invitându-i pe toți să fie interesati de Biblie. Cu trei secțiuni permanente și un spațiu destinat expozițiilor temporare, Muzeul Bibliei, care va fi lansat astazi, 17 noiembrie 2017, promite ca va include intotdeauna ceva nou de explorat.

Muzeul Bibliei ii invita pe toți oamenii să se intereseze de Biblie, prin colecții, exponate, studii si cercetari, media și publicații.

Muzeul Bibliei, lansare de rasunet in Washington DC. Video, foto, tur virtual 3D si... tot ce trebuie sa stii

Muzeul Bibliei, din Washington DC, SUA, este unul non-profit si va incerca sa asigure un mediu de lucru extrem de provocator, dar profund semnificativ, unde fiecare persoană din program sa se poata afla în spatele unei misiuni unice și globale a acestei organizatii non-profi, in domenii care includ cercetarea academică, protejarea artefactelor, tehnologia informației și alte cariere incitante și provocatoare.

Sediul Muzeului Bibliei se afla în Oklahoma City, Oklahoma, SUA, dar o noua locatie va fi deschisa, incepand de astazi, si în Washington, DC.

Astazi, tehnologia inspirată de Disney și Pixar promite sa aduca la viață Muzeul Bibliei, oferind vizitatorilor o privire înapoi in vremea lui Iisus, cu ajutorul unei panze digitale de aproape 50 de metri.

Muzeul Bibliei, lansare de rasunet in Washington DC. Video, foto, tur virtual 3D si... tot ce trebuie sa stii

Expozițiile Muzeului Bibliei vor include tablete care datează din vremea lui Avraam, fragmente din sulurile de pergament de la Marea Moartă și tiparituri rare de Biblii.

Un tur video de 360 de grade (va trebui sa actionati, din coltul stanga sus al ecranului, sagetile, pentru a naviga prin imaginea video) va este oferit mai jos, asupra noii constructii a Muzeului Bibliei, din Washington DC, din momentul in care inca nu era echipata:

frameborder="0" allowfullscreen="">

Iar despre cum va fi organizat Muzeul Bibliei din Washington DC, lansat astazi, gasiti mai multe informatii in format video aici:

frameborder="0" allowfullscreen="">

Insa, nu va lasam, fara a arunca o prima privire, inainte ca portile sale sa se deschida (peste doar aproximativ 5 ore de la publicarea acestui articol, conform cronometrarii: https://www.museumofthebible.org/ ):

frameborder="0" allowfullscreen="" style="letter-spacing: 0.1px;">

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
120
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Ai un site ortodox? Promovează-l aici.
Nu ai un site ortodox pentru tine si comunitatea ta? Creează unul aici.
Creează și Promovează

π 0.08057 sec - PID: 11761