128
Filmele de Crăciun sunt comune în această perioadă a anului și, probabil, ați vizionat multe. Dar, ați văzut vreodată unul despre primul Crăciun pe care l-au experimentat... animalele?

Filmul THE STAR - The Story of the first Christmas - STEAUA: Istoria primului Craciun (video)

Acest film antrenant si, uneori, amuzant, urmareste din start un magarus pe nume Bo, aflat în căutarea libertății, infrangandu-si cotidianul dintr-o moară. El scapă de robia sa și se alatura oitei Ruth și porumbelului Dave, în timp ce urmareau o stea neobișnuită pe cer. De-a lungul drumului, grupul de animale mai intalneste trei cămile, o capră, o vacă, un șoarece și o mulțime de alte creaturi.

Steaua îi conduce într-o iesle din Betleem, unde simt ca ceva important și minunat este pe cale să se întâmple, implicând o femeie însărcinată, numită Maria, și pe soțul ei, Iosif (Joseph).

Vocile celebrităților care interpreteaza rolurile animalelor sunt: Oprah Winfrey, Tyler Perry si Tracy Morgan (camilele), Kris Kristofferson (magarusul), Kristin Chenoweth (soarece), Patricia Heaton (vacuta), iar câștigătorul Oscarului, Christopher Plummer, îl joaca pe regele Irod.

Gina Rodriguez (Jane Fecioara) interpreteaza rolul Fecioarei Maria; Zachary Levi (Chuck) pe cel al lui Iosif; Aidy Bryant (oita Ruth). Câștigătorul premiului Grammy, Kelly Clarkson, interpreteaza vocea unui cal; comediantul Gabriel Iglesias pe cea a unui câine; personalitate radio Delilah o joaca pe Elisabeta, ruda Mariei.

Filmul animat STEAUA: Istoria primului Craciun (The STAR - The Story of the first Christmas)

Câștigătoarea Emmy, Patricia Heaton, a declarat că această "viziune prin ochii animalelor" este "amuzantă, captivantă și inspirată... filmul de familie perfect!".

Producătorii executivi ai acestui film Sony ii includ pe DeVon Franklin (Miracles from Heaven), Lisa Henson și Brian Henson (The Jim Henson Company). Regizorul este nominalizatul pentru Premiul Academy, Timothy Reckart (Head over Heels).


Conform unui raport al ASSIST News Service, semnat de Rusty Wright, pe tema filmului THE STAR - The Story of the first Christmas [ http://www.thestarmovie.com/site/ ], intitulat THE STAR MOVIE: FIRST-CHRISTMAS ANIMAL ADVENTURE, frumusețea acestui film captează emoția momentelor omenesti - dar si emotia altor creaturi - pentru a ne ajuta să simțim ce au simtit si sa gandim ce au gandit cei ce au trait atunci, dar și cum ar putea fi aplicata istoria lor in vietile noastre.Pe langa conflictul de familie, care apare in special cand Iosif afla ca Maria este insarcinata - prezentat in filmul THE STAR - The Story of the first Christmas  (Filmul animat STEAUA: Istoria primului Craciun) ca "un om neprihănit" care nu si-a dorit sa fie rusinat in public, dar totusi a ramas cu Maria in urma aratarii unui inger - momentele de gingasie si de usor umor marcheaza si ele filmul

Lansarea filmului The STAR - The Story of the first Christmas - STEAUA: Istoria primului Craciun

The Star (Steaua) se folosește de un usor umor, pentru a descrie cu blândețe modul în care Iosif a reacționat atunci când și-a dat seama că Maria era însărcinată și cum cei doi au hotărât să devină, peste toate acestea, parteneri pentru viață.

Spre exemplu, camila Deborah (aka Oprah), in timp ce celelalte creaturi privesc Pruncul Iisus, se gândește:
"Știti, cred că oamenii își vor aminti noaptea aceasta. Ce s-a întâmplat aici, în aceasta iesle, va fi sărbătorit mii de ani". 
Astazi, lansarea pe www.TheStarMovie.com ttp://www.thestarmovie.com/ atinge SUA si Canada, iar pe continentul european, dupa ce deja in urma cu doua zile a avut loc lansarea in Franta, vor fi vizate imediat Italia (30 noiembrie 2017) si Germania (7 decembrie 2017).

Pana cand filmul va ajunge si in Romania, cei mici se pot deja bucura de o carte interactiva de colorat, care poate fi scoasa si la imprimanta: http://www.thestarmovie.com/animatedcoloringbook/ , iar celorlalti membri ai familiei le oferim, mai jos, un material video de promovare:
 
frameborder="0" allowfullscreen="" style="letter-spacing: 0.1px;">
Filmul THE STAR - The Story of the first Christmas - STEAUA: Istoria primului Craciun (video)

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
126
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Ai un site ortodox? Promovează-l aici.
Nu ai un site ortodox pentru tine si comunitatea ta? Creează unul aici.
Creează și Promovează

π 0.12582 sec - PID: 12003