8

Statelor Unite li se solicita ridicarea sanctiunilor asupra Siriei (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 luni, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe
Patriarhul Antiohiei, Ioan X, a încheiat recenta sa vizită în Statele Unite, lansand un apel disperat către liderii americani, de a pune capăt suferințelor din Siria.

Totodata, Patriarhul Ioan X al Antiohiei a facut un apel, pentru gasirea locului in care se afla cei trei lideri creștini răpiți, și de a asigura viitorul creștinismului în această regiune instabilă.

"Mulțumim Statelor Unite pentru poziția pe care a adoptat-o, de a lupta împotriva terorismului. Statele Unite joacă un rol fundamental și important în rezolvarea problemelor cu care ne confruntăm.


Statele Unite sunt o superputere și un mijloc de a fi luate decizii bine recunoscute, un mijloc de a împinge intreaga lume spre gasirea unei soluții pașnice prin dialog", a spus Primatul, pentru Fox News, intr-un articol intitulat "Sanctiunile ii afecteaza si pe crestini" [ http://www.foxnews.com/world/2017/11/05/syrias-antioch-church-patriarch-us-sanctions-are-hurting-christians-too.html ].

"Pe de altă parte, Statele Unite pot face ceva extraordinar, pentru a ajuta oamenii din Siria și a-și putea satisface nevoile lor zilnice".

În mod special, Patriarhul Ioan X al Antiohiei si-a exprimat dorința ca Statele Unite "să ridice sancțiunile" care "afectează direct poporul Siriei", inclusiv poporul creștin, care reprezinta o minoritate și care se străduieste să supraviețuiască în tara in care religia sa si-a cunoscut debutul.

Patriarhia Ortodoxă Antiohiană detine 1,1 milioane de membri în Siria și 400 000 în Liban. În plus, detine în jur de 75.000 de credincioși în Statele Unite și alții in întreaga lume.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01366 sec - PID: 20869