52
Astazi, sambata, 11 noiembrie 2014, incepand cu ora 8:20, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va transmite video in direct, FullHD, Sfânta Liturghie Arhiereasca oficiata de către Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu, in incinta Manastirii Sfantul Mare Mucenic Mina, din Slobozia, acolo unde se afla si Centrul Eparhial.

Sfantul Mare Mucenic Mina, slujba transmisa in direct.

Evenimentul este prilejuit de sarbatoarea Sfinţilor Mucenici: Mina, Victor şi Vichentie, pe care Biserica Ortodoxa ii praznuieste in data de 11 noiembrie a fiecarui an - zi onomastica a Preasfintitului Parinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, si zi de hram pentru Biserica Paraclis Episcopal din Municipiul Slobozia.

Slujba in direct, transmisa din Biserica Paraclis Episcopal din Slobozia – sfintita in data de 22 august 2013 - va putea fi urmarita atat in playerul aflat pe pagina Home a agentiei noastre de stiri, cat si in paginile tuturor site-urilor retelei Episcopiei Sloboziei si Calarasilor ( www.sf-esc.ro) si ale retelei Arhiepiscopiei de Alba Iulia ( www.reintregirea.ro ) . 

Sfantul Mina, slujba transmisa in direct. Sfantul Vichentie, zi onomastica a PS Episcop VINCENTIU - transmisiune LIVE

Biserica Paraclis Episcopal din Slobozia este o ctitorie a Preasfinţitului Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, şi a preacuviosului părinte protosinghel Vartolomeu Bogdan, ajutat de familia Mândru Anton Ştefan, Maria Cristina şi Iulia Maria din Bucureşti.

Ziua hramului a început aseara, când Preasfinţitul Parinte Vincentiu a participat la Slujba de Priveghere, săvârşită în Biserica–Paraclis Episcopal.

Astazi, după Sfânta Liturghie oficiata in ziua de cinstire speciala a Sfinţilor Mucenici Mina, Victor şi Vichentie, va fi săvârşit un Polihroniu pentru Preasfinţitul Episcop, la aniversarea zilei numelui (Vincentiu – Vichentie).

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01448 sec - PID: 26970