35

Patriarhul Georgiei a acceptat invitatia la Moscova (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 luni, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe
Patriarhul Georgiei, Ilia II, a acceptat invitația Patriarhului Kirill al Rusiei, de a vizita Moscova pe 4 decembrie 2017, pentru a sărbători centenarul restaurării Patriarhiei din Rusiam a informat Ria Novosti [ https://ria.ru/religion/20171102/1508062894.html ].

Patriarhul Georgiei a acceptat invitatia la Moscova

El a menționat, totuși, că va fi gata de călătorie dacă sănătatea sa ii va permite acest lucru.

Invitația i-a fost transmisă de Mitropolitul Ilarion de Volokolamsk, președintele Departamentului pentru Probleme Externe al Bisericii Ortodoxe Ruse, care a vizitat Tbilisi. 

"Vreau să vă salut din partea Patriarhului Kiril al Moscovei. Mi-a transmis că va așteaptă cu mare drag în Rusia, în onoarea sărbătorii centenarului restaurării Patriarhiei în Rusia.

Sperăm să vă vedem, precum și pe membrii delegației dvs. la acest eveniment. Am invitat primatii diferitelor Biserici Ortodoxe și am primit acordul majorității acestora", a spus Mitropolitul. 

Patriarhul Georgiei a acceptat invitatia la Moscova

"V-am acceptat invitația. Dacă îmi permite sănătatea, voi participa, absolut, la manifestari", a răspuns Patriarhul georgian.
În timpul întâlnirii Patriarhului Ilia cu Mitropolitului Ilarion, s-a discutat și problema înființării unui grup special de lucru pe teritoriul Abhaziei. Un acord privind necesitatea creării acestui grup, a fost semnat la ultima reuniune a patriarhilor din Georgia și Rusia.

Mitropolitul și Patriarhul georgian au cazut din nou de acord, asupra faptului că există multe probleme religioase în Abhazia, care nu pot fi rezolvate decat împreună.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
88
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.09145 sec - PID: 6287