65

Masacru intr-o biserica din Texas: 27 de morti, inclusiv atacatorul (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 6 luni, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe
Un atac armat, lansat intr-o mică biserică crestina din mijlocul Texasului, a lăsat in urma 27 de morți, inclusiv copii, în timp ce mulți alti credinciosi au fost răniți, potrivit rapoartelor.

Masacru intr-o biserica din Texas: 27 de morti, inclusiv atacatorul

Intr-un raport al Sputnik News https://sputniknews.com/us/201711051058839977-mass-shooting-texas-church/ se arata că atacul a avut loc ieri, duminica, 5 noiembrie 2017, la ora 11.30, ora locală, in biserica baptistă din Sutherland Springs, la sud-est de San Antonio, Texas. Raportul citeaza o informatie facuta publica de BBC.

Seriful local, Joe Tackitt, declarase că nu se cunoaste numărul persoanelor care au fost ucise și că mulți oameni au fost transportati la spital.

Masacru in Texas: 27 de morti, inclusiv atacatorul

Cele mai recente rapoarte arată, insa, că 27 de persoane au fost ucise, conform Sputnik, intre care si atacatorul. Acesta este alt masacru ce are loc în Statele Unite. Comisarul de Wilson, Albert Gamez, a declarat că 27 de persoane au murit ca urmare a impuscarii în masă. Alti 27 au fost răniți, a adăugat el, citat de Bnonews.com.

"Detaliile sunt destul de sumbre", a spus Gamez, citat de BBC.

Atacatorul inarmat a fost ucis după ce părăsise locul in care a intreprins masacrul. Filiala San Antonio a FBI a precizat că nu a fost determinat, inca, niciun motiv care sa stea la baza atacului armat.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
88
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.09854 sec - PID: 6280