110
Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, în zilele de 8-9 noiembrie 2017, Icoana Maicii Domnului Prodromița va fi adusă spre închinare la Catedrala din Urziceni.

Icoana Maicii Domnului Prodromița, la hramul de toamnă al Catedralei din Urziceni

Evenimentul este prilejuit de hramul de toamnă sărbătorirea Sfântului Ierarh Nectarie Taumaturgul (9 noiembrie): https://lonews.ro/media-cinema/23982-urziceni-live-incepe-o-noua-serie-de-transmisiuni-video-in-direct-zilnic-40-de-sfinte-liturghii-din-catedrala.html 

În anul 2013 Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Efrem ce păstorește peste Insula Eghina (Grecia) a dăruit credincioșilor din Urziceni o părticică din moaștele sfântului. 

Sfântul Ierarh Nectarie este unul dintre cei mai iubiți sfinți de dată recentă, mutarea sa la cele veșnice având loc pe data de 8 noiembrie 1920. Este considerat grabnic ajutător și vindecător de boli grele. 

De asemenea, Sfântul Nectarie și-a pus toată nădejdea și neîncetat s-a rugat Maicii Domnului, care l-a izbăvit din necazurile și încercările vieții. 

Prin urmare, socotim că aducerea Icoanei Maicii Domnului la praznicul Sfântului Nectarie va aduce prisos de binecuvântare și ajutor de la Împărăteasa Cerurilor. 

Preot paroh Bogdan Ionuț StancuComentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
16
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.07981 sec - PID: 25354