69
Icoana facatoare de minuni "CALUGARITA" a Maicii Domnului, de la Rohia, va sosi, maine, in Slobozia (click aici).

Cu aceasta ocazie, in municipiu va avea loc o procesiune cu sfanta icoana, care va traversa intregul oras, intre Catedrala Episcopala si Manastirea Sfintii Voievozi.

Procesiunea din Slobozia cu Icoana Maicii Domnului de la Rohia, transmisa in direct de Serviciul LiveCamera - Lacasuri Ortodoxe

Procesiunea va fi transmisa video in direct, gratuit, de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, prin Serviciul propriu specializat, de voluntariat, LiveCamera, aceasta putand fi urmarita in programul TV Lacasuri Ortodoxe, atat in paginile Agentiei de stiri ( www.lacasuriortodoxe.ro , www.lonews.ro ), cat si in paginile retelelor web: Episcopia Sloboziei si Calarasilor ( www.sf-esc.ro , in paginile protopopiatelor si bisericilor) si Arhiepiscopia de Alba Iulia ( www.reintregirea.ro , si in paginile protopopiatelor si bisericilor din retea).

Transmisiunea video LIVE va incepe in jurul orei 13:45, aceasta fiind ora de sosire a Icoanei facatoare de minuni "CALUGARITA" a Maicii Domnului, de la Rohia, in Slobozia, la clopotnita Catedralei Episcopale.

Procesiunea din Slobozia cu Icoana Maicii Domnului de la Rohia, transmisa in direct de Serviciul LiveCamera - Lacasuri Ortodoxe

Dupa oficierea unei Slujbe de Te Deum in Catedrala orasului Slobozia, cei ce vor participa la procesiune vor traversa orasul, indreptandu-se inspre Manastirea Sfintii Voievozi, acolo unde Icoana facatoarea de minuni a Maicii Domnului, din Rohia, se va afla spre inchinare mai multe zile.

Transmisiunile in direct sunt efectuate prin intermediul serviciilor specializate pe care Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe le detine: LiveCamera media PRODUCTION si NETCreatorVa reamintim ca prima transmisune video in direct a unei slujbe ortodoxe a fost efectuata de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe in anul 2008 - din Sfanta Manastire Halmyris, Murighiol, Tulcea.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
133
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.10624 sec - PID: 12250